0 oy
291 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (634 puan)
Kızlar, ben sınırın bir tık üstünde çıkmışım doktor bana evde ölçüm aleti verdi ama olası zararlarından ya da tehlikelerinden bahsetmedi sadece dikkat et dedi tatlıyı ve karbonhidratı azalt dedi. Ölçüm bazen 130 larda çıkıyor bazen 70-80lere düşüyor yediğim şeylere de dikkat ediyorum ama bu kadar değişken olması tehlikeli mi sizce? Anne karşında benek ölümleri bile yazıyor nette korktum size bi sorayım dedim. Çok tehlikeli bi şey mi?
Gebelik haftası 30

5 Cevap

0 oy
(125 puan)
Yok canım benimde var gebelik şekeri aynı sekilde sınırda hep ama dikkat ettiğim sürece tâbi. Ekmek çok yemiyorm birde şekerli şeyler yiyorm ama çok değil bol su iç ben bus ekilde dengede tutuyorm o kadar korkutma kendini diyet yapıp hala yüksek çıkanlar var 
(634 puan)
Çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten bir an netten araştırınca gözüm korktu. Ben de dikkat ediyorum yediklerime inşallah düzene girer:)
-Reklam-
0 oy
(184 puan)
Korkulacak bisi yok canım. Her gebenin başına gelen bisi sen karbonhidrat şekeri tuzu kes bol su iç benim şekerini o şekilde düşürdüler insulun kullanmadım ama şuan 33 hafta dayım hafta ilerledikçe artiyomus o yüzden 2 doz insulun kullanmaya başladım sadece bebek önden gidiyo hafta olarak birde kilolu oluyo. 
(634 puan)
Tansiyonum sürekli çok düşük olup şekerim nasıl yüksek oluyor anlamıyorum. İnşallah benim de düzene girer dikkat ediyorum şu an daha ilaç kullanmıyorum canım
(184 puan)
Rabbım şifa versin inşallah
0 oy
(5,249 puan)
27 haftalığım  bende 6 gundur evde ölçüm  yapıyorum açlıkta toklukta  sinirin  bayağı  altinda cikiyor yediklerime dikkat ediyorum. Azar azar yiyorum hepsinden diyet listesine pek uyanmiyorum. 
(634 puan)
Benim de biraz daha dikkat etmem gerekiyor sanırım ben öğün atladığım için dengesiz cıkıyor belki de
(5,249 puan)
Azda olsa atlama öğün kendini hic ac bırakma patates pirinc yemediğin surece sorun yok. 2 saatte bir meyve ye.
0 oy
(747 puan)
Benimde var 35+2 yim beebgim 2 hafta onde gidiyor evde ac tok ölçüm yapiyorum bazen 160 buluyo diyet yapıyorum sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah rabbim 
(634 puan)
Benim de çok değişken canım ya:/ Ay inşallah sağlıkla gelsinler :))
0 oy
(123 puan)

Bnmde tam sınırda çıktı canım bende diyet besleniyrm börek hamur işi kek pasta tatlı paketli çikolata içecek içmiyorum  hiçbirini yemiyorum veya ekmek yerine tam buğday yiyorum ve günde en az yarım saat yuruyrm  çok şükür şimdiye kadar geldim devam ediyorum :)

İlgili bir soru bulunamadı

651,238 soru

3,428,225 cevap

4,260,746 yorum

184,071 üye

...