0 oy
265 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (54 puan)
Merhaba hanımlar 12 haftalık gebeyim. 4. Defa kanamam geldi. Doktorum yatcaksn wc icin sadece kalkabilirsin ddi. Bebeği kaybedebiliriz ddi çok kötüyüm. Bnm gbi başına gelen varmı 

4 Cevap

0 oy
(177 puan)
Evet canım benimde hamileliğim hep kanamalı ve riskli geçti yattım evde sürekli ama progestan fitil coraspin ve pronolut iğne vermişti doktorum ve 5. Ayıma kadar sürekli ilaçları kullanıp iğnemi vurdurttum sana ilaç falan verdi mi 
(54 puan)
200 ml progestan sabah aksam ve gün asırı iğnem var
(177 puan)
Tamam canım korkma allahın izniyle birşey olmaz ilaçlarını ihmal etme
-Reklam-
0 oy
(289 puan)
benm 6.haftadan 20.haftaya kdr 3 kere çok çok yoğun olmak üzere neredeyse sürekli kanamam kahverengi lekelenmem oldu.snra geçti çok şkr.sirekli dinlendim her işi eşim yaptı 26 27den snra ayaklandım diyeblrm bol su içtim progestam kullandm çok şkr bebek hep iyiydi rahimde açılma vs yoktu ama kanama o kadar süre devam etti.şimdi 33.haftamdym bi sıkıntı yok gibi.sık sık kontrole gidiyrm.korkmayn kanama geçirip sağlıklı bir şekilde doğum yapan çok çok kişi var stres olmayın güzelce dinlenin dua edin sadece.başka yapacak bşy olmuyor.inş hiç birşey olmadan düzelirsnz.sık sık pedinizi değiştirin.kanama enfeksiyona sebep olabiliyor o kısmı ayrı dert ve ilişkiye sakin girmeyin doktr sorun yok diyene kdr.
(54 puan)
Çok teşekkür ederim o kadar çok ihtiyacm var ki iyi şeyler duymaya
(289 puan)
şöyle söyleyeyim bir keresinde o kadar çok kanamam oldu ki eşim eve geldiğinde bebeği kaybettik dedim.içimden kocaman kan pıhtıları düşüyordu bebeğin parçası sanıp incelesinler diye doktora bile götürdüm o parçaları. meğerse bebeğim yerinde duruyormuş rahmimin içi lan doluydu ama bebeğinin kalbi atıyordu.inanın ben o kanamayı atlattıysam herkes atlatabilir.bebeğiniz kalbi atıyorsa ona güvenin Allahın izniyle size tutunup yaşayacaktır hep hep olumlu düşünün.gerçektn çok kanaması olup sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alan çok insan var o ihtimale odaklanın :)
(54 puan)
Allah razı olsun insallah dediginiz gbi olur
0 oy
(5,249 puan)
Tutunur insallah bebegin canm bende yaşadım  aynisinı progestan pruloton iğne  progestan hap gunde 3 defa  fayda etmedi sağlıksız  bir gebelikti düştü  13. haftada. 1 yılı  geçti..  yine hamileyim 27+2 ;) demem oki yiyecek ekmeği varsa tutunur insallah rabbime dua et.. 
(54 puan)
İnşaallah
0 oy
(431 puan)
23.haftamdan beri benim de kanamam oluyor 30.haftayı doldurduk sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 
(54 puan)
Amin inşaallah

İlgili bir soru bulunamadı

656,295 soru

3,447,746 cevap

4,283,035 yorum

185,395 üye

...