0 oy
368 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (152 puan)
39+4 günlüktü gece 4te sancıya uyandım 2 saat bekledim nişanım geldi artık gelince hastaneye gittik 5 cm açıklığım vardı sonrasında 8 cm ve çok rahat açılmam olmuştu taki gelin görünki bebek kafasını rahim kanalına sokmadı doktor elle muayene ettiğinde kendini yukarı ittiriyodu ve bi türlü inmek bilmedi sonunda sezeryana aldılar beni. Bence aklı olan kesinlikle normal doğum yapsın sezeryan insanı mahvediyor tabi bu kişiden kişiye değişebilir şuan resmen sürünüyorum :( çok şükür bebeğimin sağlığıda yerinde 

4 Cevap

0 oy
(547 puan)
biraz zorlu süreç olmuştur o kadar açılmadan sezeryana alınması sizin için ama çok şükür ki ikinizde kurtuldunuz rabbim bütün hamişleri kurtarsın inşAllahh :) rabbim analı babalı büyütsün sizinde :) 
-Reklam-
0 oy
(593 puan)
Yaramaza bak sen ya açılmanda iyi olmuş aslında ama Allah ne yazdıysa o olur gülüm yapcak bişey yok ama sezeryan olanlarda var yada olacaklar var bunu okuyunca korkarlar herkesin bünyesi farklı sonucta bence hangisi sağlıklıysa o olsun herkesin hakkında sende bebeğini sağlıcakla büyüt inşallah tez zamanda iyilesirsin sende 
0 oy
(112 puan)
Öyle bir anlatmışsın ki sonunda sezeryan olun diyeceksin sandım. çoğu insan herhangi bir komplikasyon gelişmezse normal doğumu seçecektir. Bu tarz yazıp da sonunda normali seçin demeniz ilginç olmuş :) 
0 oy
(8 puan)
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Belirtiniz var mıydı daha önce yoksa o gece mi sancılandınız? Benim ilk gebeliğim eşim şehir dışında. Daha önceden nasıl hissediyordunuz merak ediyorum ve doğrusu korkuyorum biraz.

İlgili bir soru bulunamadı

654,617 soru

3,441,269 cevap

4,275,098 yorum

184,944 üye

...