0 oy
322 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (125 puan)
Kizlar haraket ediyorum disari cikiyorum biraz yürüş yapinca sanci giriyo cok. Agriyorum normalmi boyle ???haraketli ol soyluyolar ama kendimi tasiyamiyorum sanci geliyo resmen o sanciyla nasil geziyim?
Gebelik haftası 34

5 Cevap

0 oy
(125 puan)
Cevap yokmu?
(33 puan)
Canım sancin  geliyorsa yürümeyi  bırak erken daha bol bol yat dinlen ben sürekli yatiyorum  doktor yürümeyi ve oturmayi yasakladi.  Erken doğum riski  vardiye . En kısa zamanda doktora git
(125 puan)
Sancı geliyo dayanamiyorum və gittdikcede artiyor nasil ola bilirki boyle 35haftaya bugün gecdim daha
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
Canım hareketsizsen eğer normalde yürüyüş yaptığında zorluk çekersin. Ben ilk gebelikte öyleydim evden çıkamıyodum kendimi zor tasiyodum. Kendini biraz zorla
(125 puan)
Ama yürüş yaptigimda diyil normaldede agriyor sancı cekiyorum gelip gidiyor
0 oy
(123 puan)
Bence bı doktora git canim banada yürü dediler bol hareketli ol dediler az kalsın 32 haftalıkken doğuma girecektim. Sen bı doktora git danış herşey normal mi diye. Ağrını sızını söyle ona göre cevap verir. 
0 oy
(159 puan)
Bende aynı durumdayım canım. Bu pandemi sürecinde flan hep evdeydik hiç cikamadik. Son 2 3 haftadır yürüyüş yapmaya calisiyorum ama hemen baskı yapıyor asagıya doğru cok zorlaniyorum. Ama 37.haftadayım zorluyorum kendimi biraz. Ve bi tavsiye daha aldım. Kücük tuvaletini yaparken yani kabacası çişini yaparken yap tut yap tut bu da alt bölgene masaj oluyomuş esneklik olusmasına yardımcı oluyomuş yani.
0 oy
(287 puan)

Benim de öyle yürüyemiyorum hiç. Önceki gebeliğimde böyle değildim ama bunda ağır geçiyor. Bana da yürü diyorlar ama ben takmıyorum bile. Gerçi normal doğum yapmicam onun rahatlığı da var ama yapacak olsam da takmazdım çünkü ne yaparsan yap o kendi istediği yoldan geliyor :)

İlgili sorular

648,113 soru

3,416,277 cevap

4,246,738 yorum

183,187 üye

...