0 oy
802 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (915 puan)

Adet düzensizliklerini düzenleyen ve erken menopozu engelleyen hacamat kadın hastalıklarında oldukça etkilidir. Hacamat ayrıca östrojen ve progesteron hormonlarını da dengeler ve bu da doğurganlığın artmasına neden olur.

Hamileliğin rahat geçmesi için hacamat oldukça önemlidir. Hamile kalmadan önce yaptırılan birkaç seans hacamat hamileliğin rahat geçmesini sağlar.

Üreme promlemlerinde, yumurtalık tembelliğinde, sperm sayısı düşüklüğünde hacamat çok etkilidir ve bu sayede çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin umudu olmuştur.


Ben çok faydasını gördüm, çevremde de fayda gören çok. Gebe kalmak isteyip kalamayanları görünce üzülüyorum. Herşey Rabbimden bunlar sadece vesile ama biz elimizden geleni yapmakla mukellefiz. Bu yöntemi analtmak istedim sizlere, belki birine faydamız dokunur. Duasını alırız. Peygamber sunnetidir, denemenizi tavsiye ederim. 

5 Cevap

+1 oy
(1,962 puan)
Denemekten zarar gelmez tabi, inşallah işe yarar hamile kalamayan arkadaşlarda. Allah kucağımızı boş birakmasn inşallah
(915 puan)
Amin inşaallah. Hersey imtihan.
-Reklam-
+1 oy
(593 puan)
Kayinvalidemin akrabasi var gelini hamile kaliyomus düşüyormuş surekli hacamat yaptırmışlar simdi bi çocuğu var 
+1 oy
(86 puan)
Bende gittim hem sülük hem hacamat yaptim..adetlerim hemen eski duzenine dondu ve hamile kaldim...yani Peygamber Efendimiz(sav) hicbiseyi bosuna söylemez..gidip yaptırmakta fayda var:))))
(157 puan)
Aynen bende de enfeksiyon vardi once hacemat, sonra sülük koydurdum. Sonraki ay hamile kaldim ve çok şükür hamileligim rahat geçiyor
+1 oy
(18 puan)
Buna bende cani gönülden katılıyorum 5 yıldır evliyim 2 yıl önce gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı 2 yıldır yine olmuyordu hacamat yaptırdım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar yaptırın hicbisey kayıp etmezsiniz gittiginizde çocuk olması için yaptırmak istiyorum deyin birde hacamati yaparken dua edin Allah gönlünüze göre versin inşallah 
(27 puan)
Hacamat nə ki ben azeriyim anlamadım nə demek olduğunu
(915 puan)
Kan aldırmak internette arttırın çıkar detaylı.
0 oy
(163 puan)
Hacamat neki abla? Bitkimi ? Dermanmı?
(915 puan)
Kan aldırmak ablacım, internette detayı görebilirsin. Derman ki ne derman.
(163 puan)
Meryemana otuda okumuşdum iyi gəlir. Hacamatida okudum ama arastirma yapmadım bende 2 yildirki hamile kalamıyordum . Ama geçen ay haberi aldım ihtiyac olmadı araşdırmaya... insallah arzulayanlarin hepsi hamile olur ...
(915 puan)
Meryemana otu daha çok kolay dogum için kullaniliyor. Rabbim muvaffak eylesin, hayırlı mübarek olsun yavrunuz. Amin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 2,613 göst.
0 oy
17 cevap 291 göst.
0 oy
9 cevap 513 göst.
11 Temmuz 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Casperr (47 puan) sordu
0 oy
4 cevap 312 göst.
3 Ekim 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gamze.. (807 puan) sordu

648,252 soru

3,416,811 cevap

4,247,433 yorum

183,233 üye

...