0 oy
451 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (454 puan)
Merhabalar dha once post açmıştım. 

Suanda 9,+1 lik hamileyim lakin bazilarinizin bildigi uzere bebegimin kalp atisi yok bebekte gozukmuyordu bayramdan once gittigimde hem normal ultrasonla bakmislardi hemde detayli ultrasonla. Vajinusmus sebebiyle vajinal ultrasondan baktiramiyorum malesef.

Kebelik kesem mevcut icindeki folk keseside var lakin embriyo gozukmuyor. Aslinda sali gunu gelmemi soylemisti doktor biz esimle biraz dha beklesek diye erteledik cuma yada cumartesi gunu gitmeyi planliyoruz detayli ultrasonda gebelik kesesi 3,4 gun geriden geliyor. Biraz dha bekleyip cuma yada cumartesi gitmemde sakinca olurmu sizce tesekkurler.

3 Cevap

0 oy
(5,600 puan)
 
En İyi Cevap
Gecmis olsun rabbim hayirlisini nasip etsin üzülme. Sagliksiz gebelikse atarms ztn kndini. En kisa zamanda toparlanirsin inş.
-Reklam-
0 oy
(32 puan)
Ne kadar çok beklersen o kadar iyi canım ben 10 haftalik gittim boş dedi bebek yoktu ama kese falan vardı 1 hafta sonra gel boş gebelik mi bakalım dedi 2 hafta geç gittim bende bilerek çünkü herkes kese varsa bebek oluşur dedi moralini bozma bekle sadece bak şuan 31 haftalik gebeyim çok şükür hayatta sağlıklı sadece bekle sakin yok bebek dediğinde haftaya gel keseyi alalım bile deseler sakin izin verme oluşur sadece sabır hem geç geliyor diyorsun sadece bekliycen o kadar rabbim gönlüne göre versin:)
(454 puan)
Oylemi basiniz sagolsun suan tekrar gebemisiniz peki. Yorumunuz kendi adima olan kisimda sevindm cunku bunun kaygisini tasiyordum bi belirti oluyorsa slklntl olmaz oleyse inşaallah
(454 puan)
Buse tamam cnm inşaallah tum anne adaylarimiza hayirli haberler nasip etsin rabbimiz inşaallah
(287 puan)
Evet gebeyim çok şükür sizde bekleyin bir süre daha öyle bekleyip de daha sonradan bebeği gören çok kişi duydum. Hayırlıysa inşallah sizinkini de görürsünüz. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin herkese. Herşeyin bir vakti saati vardır ben buna çok inanıyorum.
(454 puan)
Sevindm sizin adiniza rabbim hayirla kucaginiza almayi.nasip etsin inşaAllah.
Haklisiniz bize dusen sabretmek..
(287 puan)
Amin inşallah hepimize.
0 oy
(454 puan)
Boš gsbelik mis kizlar bir birbucuk saat sonra kurtaja alcaklar dua edin inşaallah
(1,211 puan)
Sağlık olsun  üzülme Rabbim tez zamanda yeniden nasip eder inşallah bende de öyleydi boş gebelikti ama şuan 7 aylık  bir kızım var
(454 puan)
Rabbim razi olsun evet oyle soyle bir bakinca tum su yasadigim bir kac ay ruyaymis sanki devam ediormusum gibi gelior..
Hayirlisi boyleymis demektn baska cagre yok
(1,211 puan)
Aynen öyle üzülme yeniden hamile kalırsın inşallah böyle olması gerekiyormuş meğersem.Bende ilk gittiğimde hastaneye kalp atışını duyacağım diye çok sevinmiştim ama duymadım 8 haftalıktık doktor boş gebelik olabilir dedi ben beklemek isteidm 9.haftada 3 doktor kontrolünde boş gebelik olduğunu öğrendim. Rabbim den hayırlsıı ne diyelim. Tekrar hamile kalmayı planlıyorssan 2 3 ay bekle ve bu dönemde folikasit kullan ben çok faydasını gördüm bebeğimin sağlıklı olmasında folik asit in etksi olduğunu düşünüyorum

651,426 soru

3,428,970 cevap

4,261,496 yorum

184,122 üye

...