0 oy
517 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,695 puan)
Kızlar 6 +4 de başlayan kahverengi akıntı geçmiyor bir türlü o zaman doktora gitmiştim herhangi birşey yok dedi yine de progestan verdi gnde 2 defa. Dinlen dedi ama çocuklarım var sürekli yatamıyorum mecbur iş güç bana bakıyor. 3 gün kullandım normale döndü bıraktım 1 gün sonra tekrar aynı şekilde başladı sadece geceleri atayım geçer dedim geçmedi şimdi sabah akşam kullanıyorum baktım bugün yine gelmiş az az oluyor ama neden yani anlamıyorum. Bu üçüncü gebeliğim diğerlerinde hiç bunu yaşamadım. Bir de bebek çok aşağıda bu normal mi yürürken otururken çok farkediyor acaba ondan mı böyle akıntı oluyor belim kasıklarım çok ağrıyor biraz ayakta kalayım hem akıntı geliyor hem ağrı. Bu durumu yaşayanınız var mı ne zaman geçer 
Gebelik haftası 8+4

7 Cevap

0 oy
(357 puan)
Bence sen tekrar doktora gitmelisin.. Akıntının devam etmesi ve bel ağrıların bana çok sağlıklı bir durum gibi gelmedi.. Ayrıca progestanı kanaman geçene kadar kullanmamız için vermiyorlar ki kanaman geçtikten sonra 3 ay kullanacaksın canım.. Bence doktora gitmelisin inşallah bebeğe birşey olmamıştır.. 
(1,695 puan)
Birşey olacak olsa kırmızı kan gelmez mi. Diğerlerinde yaşamadım o yuzden geçince dedim heralde tmm dır. En kısa zamanda gidicem yine inşallah bakalım.
(357 puan)
Benim hiç kırmızı kanamam olmamıştı.. Hep kahverengi leke şeklinde geldi o da çok değil yani ama belim ağrıyordu kasıklarımda hafif rahatsız etmeyen bir ağrı vardı kanamam geçince önemsemedim kontrole diye gittim bebeğin kalbi durduğunu söyledi doktor..
(1,695 puan)
Ay Allah korusun inşallah öyle birşey olmaz. Geçmiş olsun sizede çok acı Bi durum :(((
(357 puan)
Allah razı olsun.. Ben 2 kez bebeğimi kaybettim  biri 8+5 diğeri 18 haftalık.. Şimdi tekrar hamileyim Rabbim kimseye yaşatmasın.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah..
(1,695 puan)
Amin inşallah.
-Reklam-
0 oy
(1,267 puan)
Benimde akıntım var ya 7 haftaligim
0 oy
(140 puan)
Düşük tehliken var demek ki dinlenmen lazım fırsat buldukça ayaklarını kaldırıp dinlen. Yapacak bişey yok progestan ve düşük önleyici iğne yapsalar iyi olurdu. Sağlıklı bi gebelikse sıkıntı olmaz tutunur sağlıklı değilse düşme ihtimali yüksek tabi
(1,695 puan)
İğne yapmadılar doktor birşey yok ama kullan dedi bende anlamadım. İlla kırmızı kan mı olacak ki yapsınlar.
(140 puan)
Aktif kırmızı bi kanama olmadığı için belki yapmamışlardır ama progestanı yinede kullanmaya devam edin
0 oy
(259 puan)
Cnm.6 ay progestan kullandim 5 bucuk ay her saat basi kahverengi akintim geldi asiri Yasatan Rabbim yasatiyor en guzelini mevla bilirr 
(259 puan)
Firsat buldukca dinlenmeye calis. Ben 6 7 ay hic kalkmadim ayaga hep yattim gorumcelerim bizde kaldi yemegimi temizligimi onlar yapmistj.
(259 puan)
Bnm agrim sancim cok oluyordu esime cay bile veremiyordum yaa ayakta hic duramiyordum ayni snn gbi belim kasigim cok agridi aylarca cok zordu gebeligim cok :((((
(1,695 puan)
Benimde öyle ama yanımda kimse yok 2 çocuğum var küçük. eşim yardımcı oluyor ama o da bir yere kadar hem dışarıda çalış hem evde olmuyor. Aynen ayakta durduğum an başlıyor ağrılarım az bir yol yürüsem oluyor. Hiçbirşey yapmamaya çalışıyorum ama böyle 6 7 ay geçer mi bilmiyorum çocuklarımın ihtiyacı var bana. Hiç düşünmüyorduk aslında oluverdi hayırlısı böyleymiş inşallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma.
(259 puan)
Allah hayirli uzun omur versin evlatlarina :))
Haklisin kuzum bnmde bir oglum var 11 aylik biraz buyumesini bekliyorum 2. Icin cnku ilk gebelige benzemez. Ilkinde bana ihtiyaci olan yoktu. Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin. Kimin hayirli olacagini kimin ekmegini yiyecegin belli olmaz bakarsin 3. Cocugun elden ayaktan dusunce bakar sana. Belki daha kisa surer lekelenmen hic belli olmaz. Sen progestani doktorun dedigi gbi kullan birakma hic. Snn icin zor olacak tabi 2 cocugun var yogunsun baya. Saglikli ise dogar sakliksizsa tutunamaz hayirlisi.
(1,695 puan)
Amin inşallah sağolasın hayırlısı bakalım
0 oy
(357 puan)
Aynı şeyi ben yaşadım bu arada ben bebeğimi kaybettim maalesef kalbi durmuştu..Senin bebeğin sağlıklıysa ona hiçbirşey olmamıştır merak etme.. 
(1,695 puan)
Geçmiş olsun. Acaba bende de olur mu öyle 2 hafta önce gittiğimde bebeğin kalp atışı vardı.
(357 puan)
Canım inşallah yoktur Allahın esirgediğine hiçbirşey olmaz... Bence sen doktora gitmelisin kötüsünü düşünme ama sen tedbirini al.. Kötü birşey söylemek istemiyorum illa öyle olacak değil ama olma ihtimali var maalesef.. Gidip bi kontrol ettir ve içini rahatlat..
(1,695 puan)
İnşallah en kısa sürede gidicem teşekkürler.
0 oy
(1,010 puan)
Ben  yasadm 6 haftalikken basladi suan 9 haftaligim canmm ben de gtim acile feln igne yazildi haftada bir acildekiler norml normal dedi kendi doktoruma gittim. Bakti dedi kese kenarinda kucucuk bi kanaman olusmus kan birikmos o kahv e leke olarak gelio dedi sizinde oyle dr buyuk ihtimal yurusem ayakta dursam hemn geliodu alhtan bitti cok az gelrse bazen yatark gecrdim sende canm baska doktra girn kahve rengi kan eski kanmis seninde kese olabilr
(1,695 puan)
Başka doktora gidicem inşallah.
0 oy
(178 puan)
Benim de 6+2de başladı progestan verdi doktor dört gün sonra hafif kırmıxı geldi yine gittim o zaman da iğne verdi şükür lekelenmelerim tam 3 hafta sonra bitti ama plasenta arkasında kanama alanı hala vardı 11+5im hala günde iki kere progestan 3 günde bir de iğneye devam ediyorum. Ama düzenli kullanman lazım saatini bile geçirmiyorum ve elinden geldiği kadar dinlen ayaklarını kaldır öyle yat. Çok şükür benim kanama alanlarım yok denecek kadar azaldı
(178 puan)
Her hafta da kontrole çağırdı doktorum her hafta gittim
(1,695 puan)
Bende başka doktora gidicem bakalım ne diyecek.

İlgili sorular

649,013 soru

3,419,606 cevap

4,250,861 yorum

183,446 üye

...