0 oy
3,230 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (141 puan)
kapalı
31 haftaligim rozelin ismi çok hoşuma gitti anlamı gül bahçesi demekmiş. Ama eşimde tutturdu hıra olucak diye bakalm söylüycem kabul edicekmi sizce nasıl rozelin ..
Kapatılma nedeni: İsim konularını sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz

9 Cevap

+1 oy
(1,643 puan)
Rose ingilizce gül demek rozelinde biraz asimile olmuş ama neticede gayrimüslim ismi nasıl vereceksiniz hesabını insan her özendiğini yapacak olursa bu dünya imtihan değil eğlence dünyası olurdu. Okadar sahabe ismi dururken Zeynep ler zehralar rümeysa lar Rabia lar kurudumu yahuu... hayret doğrusu... Eşinizi dinleyin onun dediğini koyun. Ben hirada koymazdım kutsal bir mekan olsa dahi bie mağara ismi  ben çocuğuma bir İslam büyüğünün adını vermek isterim. Çünkü bu benim çocuğuma karşı en büyük vazifelerimden biri ve benim çocuğum çok özel onun ismide ona layık en güzel isim olmalı. Oğlum olacak Selman ı farisinin hayatını okudum çok etkilendim gerçi bütün sahabelerden etkilendim ama selmanı farisi bie dönem Afyonda yaşamış bende yarı afyonlu biri olarak kendime vazife gördüm ve selim koyacağım hz selmanın ahlakını alsın halim selim bie çocuk olsun evladım. 
(141 puan)
Canım neyin hesabı anlamsız bir isim olsa tamam diyeceğim evet allah buyuruyor anlamı olan isim koyun çocuklarınıza diye 2 oglum var biri yigit biri doruk isimleri anlamsız mi isimleri hayır değil anlamlı olması yeterli herkezin kendi görüşü bildikleri ..
(1,643 puan)
Kardeşim sırf özentiden dolayı çocuğuna gayri müslim ismi koyuyorsun bunu anlatmaya çalışıyorum ne kadar özeniyprsunuz batıya. Madem sen anlamına takıldın ozaman gülizar koy gülizar Türkçede gül bahçesi demek lalezarda lale bahçesi demek. Madem anlam derdindesin buyur... Sizin amacınız sıra dışı olmak maalesef. Bu ismin hesabını vereceksiniz ve koyduğun isim çocuğunun ahlakı üzerinde tecelli edecek. Yarın çocuğun sana anne bana niye gavur ismi koydun dediğinde ne diyeceksiniz. Ülkemizde gayrimüslim çok belki sizde öylesiniz bilmiyorum yargılamak istemem ama bie Müslümanın koyacağı isim değil kusura bakmayın. Sormuşsunuz cevapladım.
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan)
diyarbakırda görev yaparken öğrencimin adı rozarin dı bende çok beğenmiştim 

ayrıca nupelda ismi de çok güzel ve değişik gelmişti 
(141 puan)
Benim dediğim rozelin ikisi aynı mı farklı mi bilemedim )
(1,243 puan)
ben rozarin diye biliyorum  :)
(0 puan)
Rozelin diyede işim var benimde adım Rozelin
0 oy
Brezilya dizilerindeki oyuncu ismi gibi bence
(1,643 puan)
Değişik olsun diye şaşırdılar ne koyacaklarını yakında biri değişik olsun şeytan koyacak gerçekten çok değişik olacak. Hiç korkmuyorlar evladımın ahlakına tecelli edecek o isim diye.
0 oy
(546 puan)
 Dizi ismi gibi :)) değişik mis 
0 oy
(321 puan)
sanırım özden özdoğanın profilinde gördün (: Kızına bu ismi verdi
(141 puan)
Evet hoşuma gitti
0 oy
(113 puan)
Özden özdoğan dan mi duydunuz 
0 oy
(483 puan)
Ben kız ismi Alya veya Asel seviyorum anlamıda güzel
0 oy
(1,495 puan)
Rozerin değil mi o?
(0 puan)
Yok Rozelinde var isim olarak
0 oy
(776 puan)
Pembe dizi ismi gibi :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 353 göst.

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,778 yorum

184,000 üye

...