0 oy
472 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (171 puan)
Adetim 5 gün gecikti, pozitifi gördüm idrar testinde kan sonucu yarın çıkcak. Bugün çok hafif bi kahve leke gördüm çamaşırımda bi daha görmedim ama korktm biraz. Acaba yerleşme midir yoksa kahverengi leke baska bi anlama mı gelir düşük vs? 
Gebelik haftası 4+5

1 cevap

0 oy
(180 puan)
Ben yerleşme kanaması gormedim herkeste farkli oluyor zaten ama gunun geçtiyse zaten test yap cikar  
(171 puan)
İdrar testinde pozitif gördüm zaten , kan testi sonucum yarın çıkacak gebelik var büyük olasılıkla. Kahverengi lekelenme nedn olabilr onu sordm ben..
(180 puan)
Zaten yerleşme kanadı dedikleri kahverengi yada pembe renkte oluyormuş bir yada iki gün çok az bi sekilde goruluyormus ve bu lekenlenme bebek yerleşirken yerleştiği yerdeki damarı zedeliyormus  lekelenme de bundan oluyormuş ama bazen de doktora görünmek lazimmis degerlerine bakilmasi lazim  cunku lekelenme pek de iyi olmuyormuş bazen   bende olmadi zaten doktora da gittigimde bebek cok iyi yere yerleşmiş dedi  yani kisacasi en iyi doktor bilir
(171 puan)
Zorla yorum yazar gibi sert bi üslupla yazmanıza gerek yok hanfendi, en iyisini doktorun bileceğini bnde biliyorum, ama daha beş haftalıgım pandemiden dolayıda doktora gitmek için biraz daha bekliyorum, endişelenileck bişy mi diye burda tecrübelilere danışmak istedim. Yazdıklarınız int.te yazıyor zaten yerleşme ne demek biliyorum, bu tarihlerde buna benzer bişy yaşayan varsa diye ben onlara sordum, zorla cevp yazcaksanız yazmayın böyle sert sert. Yorum için teşekkürler.
(180 puan)
Valla gayet de yardimci olabilmek için yazdim ben hicde yazarken zorla yada sert bi üslupla yazmadim  oyle olsa hic yazmazdim ama oyle diyorsanız oyle olsun ALLAH benim kalbimi ve nasil bi niyetle yazdigimi biliyor kulu bilmese de olur RABBİM hayırlısılya kucağınıza almayi nasip etsin İnsaAllah bende hamileyim ve kimse hakkinda bilip bilmeden konusmam  sizin bana verdiğiniz cevapda sert bi cevaptır ama ben hic o sekilde bakmadim  ve size sadece bildiklerimi yazdim  herkes de bu kadarini bilir zaten  yani korkulacak bisey yok
-Reklam-

650,212 soru

3,424,129 cevap

4,256,192 yorum

183,749 üye

...