0 oy
1,159 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (139 puan)
Selam kızlar lütfen bilgisi olan yorum yapabilir mi ? Eşimde ileri hareket düşüklüğü var bu sebepten dolayı kolaylaştırması için Klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım fakat gebelik oluşmadı maalesef . Adetimden 6-7 gün önce çok şiddetli bel ve kasık ağrısı oldu aynı zamanda iştahsızlık falan sonrasında zar gibi birsey  geldi hemen acile  gittim negatif  çıktı  . 1 gün  sonra sabah adet başladı  fakat siyaha yakın  denilecek kadar koyu , çok  az , çamur  gibi bir akıntı bugün  3. Gün adetin 3 gündür sanki 4. 5. Günündeymisim gibi az akıntı ve çok koyu renk . Göğüslerim hala çok  ağrıyor  , fizikende çok  iyi hissetmiyorum . Korkuyorum iğnenin bir zararı  mı oldu  acaba diye . Kan pıhtılaşmasından yada kistten tedirgin oldum  başına  böyle  birsey gelen var mı ? 

1 cevap

0 oy
(894 puan)
Ben 8 ay kullandım canm aynı sorunlar bende de oldu ateş ağrı yaptı nefes alamıyordum ayıptır söylemesi gecelikle geziyordum üzerime giyemiyordum yakıyordu sanki damarlarım da hissediyordum bi anda titreme tutuyordu mide bulantı istiğfar haddinden fazlaydı braktim simdi bi sıkıntı yok sen doktor gözetiminde alıyorsun degilmi ovitralle ve kloman asilamada da kullanılıyor kontrolsüz içme ve yaptırma iğneyi  
(139 puan)
Yok canım  tabiki doktor önerisiyle  . Bunlar en fazla 3 ay kullanılıyor  diye biliyorum . Bende sizin gibi oldum hamileyim zannettim kendimi ama malesef tutmadi .
(894 puan)
Iyi bakalım canm aman dikkat et doktor yazdı die her ilacı kullanma ben yaptım binlerce kez pişmanım
-Reklam-

648,230 soru

3,416,862 cevap

4,247,510 yorum

183,235 üye

...