0 oy
294 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (103 puan)
Tecrübeli anneler lütfen yardımcı olur musunuz bebeğim kilosundan dolayı büyük bir ihtimal sezeryan olacak ama endişeliyim spinal de baş ağrısından oluyorsun diyorlar çok kötü diyorlar genelde de geç uyanmaktan endişeliyim 36+1 haftalık hamileyim düşünceleriniz neler

6 Cevap

+1 oy
(73 puan)
Ben bir hafta once spinal oldum bas agrisi beni oldurdu yine tercik senin canim
(103 puan)
Kaç gün çektin canım :( çok mu ağrıyor ilaç falan fayda etmiyor mu kahve su içmedin mi
-Reklam-
0 oy
(21 puan)
spinal ol canım bende acilen ameliyata alınmıştım  bende de hiç baş ağrısı olmadı olsa bile öldürecek kadar değil  ağrı kesici yapıyolar zaten
(103 puan)
Birisi yazmıştı kafasını duvarlara vuruyormuş o kadar kötü bir ağrı imiş çok korkuyorum
(21 puan)
korkma canım sonuçta  bünyeye  bağlı  onda çok ağrımış diye sende de agricak  diye bisi yok herkesi dinlemeye kalkarsan daha çok  başın  ağrır  gerçekten bende hiç baş  ve bel ağrısı olmadi
(103 puan)
İnşallah olmaz çok sağol Allah razı olsun canım
(21 puan)
insaalah canım  dusunmemeye  çalış allah yardım eder inşaallah
(103 puan)
Aminnnnn sağol canım
0 oy
(802 puan)
Geç uyanmayı baş ve bel agrisina tercih ettiğim için genel anestesi yaptircam
(802 puan)
Geçen yengem yaptı genel bebege bise geçmedi valla pandemi diye de öyle birşey demedi doktor sen bilirsin dedi
(103 puan)
Ne kadar sürede uyandı
(802 puan)
45 dakkada ayıldı
(103 puan)
Çok uzun değilmiş evet
(802 puan)
Aynen cnm
0 oy
(1,544 puan)
Millet genel konuşmaya o kadar meraklı ki ya. Spinal oldum bi daha olsa bi daha olurum. Çünkü ne baş ağrısı ne bel ağrısı olmadı. Kişiye göre değişir herkes aynı olmaz. Bende olmadı başkasında olabilir. Baş ağrısı için bolca kahve iç demişlerdi hiç içmedim yine de ağrımadı hiç. Ayrıca bebeğin o ilk anlarını görmek için bile baş ağrısına değer bence. Bi de hemen emzirebilmek için. 
(103 puan)
Kişiden kişiye değişiyormuş baş ağrısı ama beni bulur biliyorum Ben bi arkadaş bebeği hiç emzirememis, kilolu zayıf değişiyor mu acaba kaç kilo ile doğum yaptın canım
(1,544 puan)
Olumsuz düşünmeyin ama en çok nasıl iyi hissedeceksiniz ve doktorunuz ne önerirse onu yapın. Benim de ilk başta sütüm gelmemişti sarılık olmuştu. Size tavsiyem sütünüzğn geldiğinden emin olun, gelmiyorsa mutlaka sağın. Kilom 83tü doğumda ama benim normal olacaktı hem kordon dolanması vardı hem de suyu azaldığı için acil sezaryen oldum.
(103 puan)
İlk bebeğimde normal doğum yaptım, bu ikinci inşallah buda güzel olur ama bunda bende sezeryan istiyorum, hemoroidlerim var çok kötü durumdayım zaten bebiş in kilosu da müsade etmiyor. İyi düşünelim iyi olsun, çok teşekkür ederim. Bol dua beklerim :)
(1,544 puan)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı size bağışlasın inşallah:)
(103 puan)
Amin inşallah canım Allah razı olsun:) cümlemizinkini
0 oy
(455 puan)
2. Spinal oldum. İkisinde de ne baş ağrısı nede bel ağrısı yaşadım. Bi daha olsa yine spinal derim. Daha çabuk toparlıyorsun kendini. 
(103 puan)
Kaç kilo ile doğum Yaptın canım kilo etkiler mi acaba
(455 puan)
Bebek mi benmi canım
(103 puan)
Sen canım
(455 puan)
Ben 64 kiloydum doğuma girdiğimde. Ama kiloyla alakalı değil o canım bünye meselesi ve biraz da psikolojik. Gayet sakin ve rahat olmalısınki etkilenme. Stresten kaynaklanabiliyormuş baş ağrısı.
(103 puan)
Evet olabilir canım çok sağol Allah razı olsun
0 oy
(89 puan)
Şu düreçte kendimden önce bebeğimi düşünürdüm. Tanımadığı ortamda tanımadığı sesler ve kokuların içinde sadece beni tanıyor ve sadece bana ihtiyacı var onu sakinleştirecek tek insan benim güvendiği tek insan benim. Benim sesim bile onu sakinleştirip güven vermeye yetecek. Anlam veremediği ortamda sadece ihtiyacı olan benim. Gerçekten bu düşünce bile spinal olmama fazlasıyla yeter. Hele emzirmek tentene temas konularına hiç girmiyorum.
(103 puan)
O öyle olmuyor işte canım senin ilk bebegin sanırım anne iyi değilse bebek hiç iyi olamıyor maalesef arkadaşım ağrıdan ilgilenememis kafasını duvarlara vurmuş bebeği emzirememis bebek sarılik olmuş ve mama vermişler
(89 puan)
Her bebek sarılık oluyor emziren annelerinki de sarılık oluyor. Ablam spinal oldu emzirdi ama sarılık oldu yine de. Onun hiçbir problemi baş ağrısı veya başka bir ağrı olmadı sorun yaşamadı. Benim ilk gebeliğim ama 2. çocuğum olsa da aynısını düşünürüm bu sefer bana ihtiyacı olan bi çocuğum daha var. Biri kötü sonuç yaşamış diye benim de aynısı olacak değil ki zaten doğumda ölen kadınlar bile var onu düşünüp çocuk bile istememem lazımdı. Herkesin bünyesi farklı.
(103 puan)
Birisi kötü yaşadı diye tabi ki bizde kötü şeyler yaşayacak değiliz, ama ihtimal her zaman var ve insan kendine göre iyi olana karar vermeye çalışıyor. Sarılık konusuna gelince evet bebeklerde oluyor ama uzun süre emziremedigi için mama yi tercih etmek zorunda kaldı. Onu söylemek istedim. Aslında konunun özü anne iyi değilse bebek de iyi olamıyor ona değinmek istedim. Yaşayıp anlarsiniz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
24 Nisan Doğum kategorisinde Mero.39 (80 puan) sordu
0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
5 cevap 153 göst.
2 Nisan Doğum kategorisinde Lemandila (102 puan) sordu
0 oy
3 cevap 156 göst.

650,432 soru

3,424,981 cevap

4,257,234 yorum

183,810 üye

...