0 oy
263 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (29 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba kızlar bana acil bebeğin böyle hemen çok kilo alması için bildiğiniz yiyecekleri söylermisiniz 24+2 haftalık hamileyim 550 gram bebek ve 2 gündür yatılıyım erken doğum riskim var önlemeye çalışıyorlar Rahim ağzı kısalığıda var  Bi bilginizde varsa yazarmısınız yaşayanlar ne zamana kadar devam eder kaç hafta daha idare edebilirim doğum olurmu hemen doktor riskin yüksek dedi

En azından bebek kilolu olsa yaşar 
Gebelik haftası 24+2

4 Cevap

0 oy
Ben 21+4 günlükken erken doğum oldu bebeğimi kaybettim. Rahîm ağzı kısalığından dolayı. 540 gram 28 cm doğmuştu. Benim kini çok durdurmaya çalıştılar ama durduramadılar. Sancim çok aşırı fazlaydı benim. Inşallah senin ki durur. Ondan sonra bir daha hamile kaldım ve 12. Haftalıkken serklaj ameliyatı oldum yani rahîm ağzına dikiş atılıyor aynı erken doğum olmasın diye ve hep yatarak geçiriyorsun hamielligini hiç iş yapmaman lazım cinsel ilişki kesinlikle yasak yoksa dikişler patlar ayağa kalkarsan da hep yaticaksin iş takmiycaksin yani öyle olye 35 haftalık ken doğum yaptım çok şükür oğlum iyi şuan 1 yaşında. Ve yeniden hamileyim aynı bu hamileligimde de serklaj ameliyatı oldum şuan 22+4 günlüğüm. Geçen haftalarda bayramdan birgün önce adet olurmusum gibi kanamam oldu doktorum hiç ama hiç kalkma dedi nasıl kalkmayayim oglum var mecbur birsekilde idare ediyoruz .
(29 puan)
Allah yardımcımız olsun inşallah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(228 puan)
İnşallah yardımcı olabilecekler olur, benim de riskim var. Allah yardımcınız olsun, Rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
(230 puan)
Benim de ilk bebeğimde 24 haftalıkken farkedildi. Hiçbir şekilde kalkmadım iğne ilaç tedavisi başlandı. 36 haftalıkken doğum yaptım. Dr bana o dönemde muz ye hergun demişti ama asla da kabız olma demişti. Inşallah siz de sağ salim vaktinde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
0 oy
(650 puan)
Rabbim sifa versin benim bildigim kadariyla muz ve kaşar peynir cok guzel kilo aldırıyo bebişe.özellikle kars kaşarı kalsiyum acısından oldukca zengin kemik gelişimi için çok etkili.bu dünyada yiyecek ekmegi varsa o zaman bi sekilde gelir ne olursa olsun tevekkul etmek lazım siz elinizden geleni yapında gerisi artık allaha kalmıs hakkınızda hayırlısı.

İlgili sorular

652,221 soru

3,432,117 cevap

4,264,983 yorum

184,339 üye

...