0 oy
315 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (134 puan)
kapalı

Kızlar herkes bebeği için en iyisini en güzelini kullanmak ister mühendisinoğlu tavsiyesi bilirsiniz mutlaka bu markayı 2 gün önce hepsiburada dan sipariş ettim almak isteyen olursa diye indirimli aldım paylaşmak istedim satıcı adı DERMOJET

image

Gebelik haftası 28+0
Kapatılma nedeni: Lütfen soru başlığını içeriğe uygun şekilde yazalım.

2 Cevap

0 oy
(534 puan)

image

bende bu seti aldım.. araştırdım hem yerli hem guvenikir bi marka. Kendimizede sampuan aldik. Diş macununu kullaniyoduk cok memnun kaldım. Yıllardır her ay cikan aft yaralarim markanin karanfilli dis macunu sayesinde gitti HAMDOLSUUN:))
-Reklam-
0 oy
(188 puan)
İncia göğüs kremini ben de aldım. İncianın başka ürünlerini de kullanıyorum çook memnunum. Bunu da kullanmaya başladıktan sonra seveceğimi düşünüyorum. Bir de Bade Natural markasının yüzde yüz doğal içerikli bebek yağını ve balmını aldım. Şampuan zaten ilk zaman kullanılmıyor ama ihtiyacım olursa diye de instagramdan (mediflorafarm) katı bebek şampuanı aldım. Ben kendim içinde kullanıyorum mediflorafarm'ın ürünlerini ve inanılmaz mutluyum tertemiz içeriğiyle ve saçlarımı tertemiz yapmasıyla. Eriterek ve sulandırarak da kullanabilirsiniz o zaman daha pratik olur bebek için. Hatta anne bebek kremini kendim de kullanıyorum, daha sonra bebişime de kullanıcam inşallah. Ciltleri çok hassas yenidoğanların parfümlü, kanserojen maddeler taşıyan ürünler kullanmak istemiyorum. Bebek ürünlerinin bile içinde PEGlerden tutun türlü türlü koruyucu bulunabiliyor. Sadece markaların değil ürünlerinde içeriğini mutlaka araştırın. Benim bu yazdıklarım kokusuz ya da doğal kokulu, parfümsüz, sls'siz, sülfatsız, parabensiz, peg'siz ürünler.

Tavsiye için teşekkürler. Ben de bu vesileyle postun altına sizin tavsiyenizle birlikte bilgilendirici olsun diye kendi tavsiyemi de eklemek istedim. Sağlıklı gebelikler ,sağlıklı doğumlar dilerim. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 319 göst.
22 Ekim 2022 Doğum kategorisinde 59yusufbera (9 puan) sordu
0 oy
1 cevap 303 göst.
0 oy
3 cevap 365 göst.

669,931 soru

3,505,008 cevap

4,360,626 yorum

188,816 üye

...