0 oy
566 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (93 puan)

Merhaba hanımlar 36. Haftalık hameyim dun hastanede kontrole gittim bebegimin kafası 37 haftalık göbek kısmı 36+4 haftalık bacakları da 34 haftalikmis. Doktor bacaklarının 2 hafta geriden geldiğini ve gelişmediğini söyledi beni büyük doğuma sevk etti p.tesi büyük doğum evine gidicem sizde de boyle olan var mı çok endiseliyim iyi besleniyorum ilaçlarımi da kullanıyorum bebegimin kilosu da 2.870 gram sizce iyimi benim durumumda olup sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı lütfen yardim edin

Gebelik haftası 36

2 Cevap

0 oy
(52 puan)

Bir sıkıntı yoktur Allahın izniyle.Bi tanıdığıma doğuma kadar hangi doktora gittiyse baş 33 haftalık dedi,40.haftada doğum yaptı gayet sağlıklı bebek çok şükür sadece minyon yapılıymış.

(35 puan)
Canım aynı benzer durumu yaşadığım için soruyorum.bebek 40 haftalıkkenmi kafası 33 haftalık gibi dedi doktor. öyle doğum yaptı ve hiç sorunu yok doğrumu anladım
(52 puan)
Evet aynen,son ayında doğum olana kadar her kontrolde 33 haftalık dediler,perinatolojiye gönderdiler.Doğumdan bir gün önce sancısı vardı,acile gitti kendi doktoru dışında biri nöbetçiymiş senin bebeğinin ölçüleri küçük buraya gelme,Zeynep Kamile git demiş,orası daha donanımlı diye.Gitti orda doğum yaptı ama bi sorun yok bebekte.
(35 puan)
İnşallah bebeğinizde bi sorun olmaz sağlıcakla alırsın kucağına sizede Teşekkür ederim feyza hanım benimkinede kafası küçük diyolar çok üzülüyorum.inşallah onun gibi bişeyisi yoktur.
(93 puan)
İnşallah bir sıkıntı yoktur ya Rabbim herkese bebeğini sağlıkla kulaklarına almayı nasib etsin insallah
-Reklam-
0 oy
(50 puan)

canım benim ilk oğlumda göbeği gelişmesiğini söyledi ama Allah'a şükür normal doğdu çok kafana takma dua et 

(93 puan)
İnşallah canım çok endiseliyim hep dua ediyorum inşallah bir sıkıntısı yoktur

647,273 soru

3,413,250 cevap

4,243,203 yorum

182,950 üye

...