0 oy
274 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
Merhaba hanımlar,  biraz uzun olacak ama gebeliğimin başından bu haftaya gelene kadar ufak tefek sıkıntılar dışında çok kolay ve güzel geçti çok şükür.  Iki gün önce kontrolde kasılmadan dolayı nst ye alındım,  nst normal cıktı ama idrarda enfeksiyon çıktı.  Antibiyotik başladım. O ayrı bir sıkıntı veriyor Ankara'nın sıcağı ayrı bir sıkıntı. Gece uyku uyuyamiyorum. Bebeğim bir hafta geriden geliyor 32+4 haftada 1877 gr dedi doktor. Ona ayrı canım sıkıldı. Geçen hafta deli gibi temizlik yaparken bu hafta çatı ağrısından yattığım yerden kalkamıyorum. Ve bu süreç bitmeyecek gibi geliyor. Sizde durumlar nedir ?

1 cevap

0 oy
(129 puan)
Canım idrar enfeksiyonunun belirtisi neydi? Ben de 32+3 üm az önce koyu sarı bir akımtım olmuş normalde o renkte değildi 2 gündür az su içtim, onun dışında birşeyim pek yok ama uyuyamama bende de var ağırlaştık artık malum. Twdirgin oldum acaba acile gitsem mi diye, ablam enfeksiyon vardır dedi. 
(45 puan)
Benim akintim normal beyaz renkteydi her zamanki gibi. Ama bebek tek tarafta toplanıp kasiliyordu sürekli. Doktor büyük ihtimalle enfeksiyon çünkü bu haftalarda genelde karşılaşıyoruz dedi. Nstde hafif sancı var ama normal dedi. Erken doğumu tetiklediği için dikkat edilmesi gerekiyormus sağlık ocağında falanda idrar verebilirsin ihmal etme bence.
(97 puan)
32+5 günlüğüm bana da antibiyotik başladı dün doktorum hiç bir belirtim yoktu sadece sık tuvalete çıkıyordum bi tahlil ver istersen
(2,091 puan)
Canım az su ictiginden idrarın koyu olur bol su en az 3 litre için hele ki bu haftadan sonra sıvı alımını artırmanız gerekir
(129 puan)
Teşekkür ederim canım, yarın hazır tahlil günüyken gidip vereyüm bakalım ne çıkacak.
(129 puan)
Hepinize teşekkür ederim kızlar,  bir daha olmadı ama yine de yarın gidip tahlil yaptıracağım sağlık ocağında kendi domtoruma randevum 15 eylül.
-Reklam-

651,133 soru

3,427,761 cevap

4,260,347 yorum

184,034 üye

...