0 oy
431 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (378 puan)

Devlet hastanesinde ayrinyili ultrasona tüm ciddiyetlilikle bakiyorlar mi kizlar bebegin nerelerini inceliyorlar. Birde devlette ayrintili ultrason fotoğrafı veriyorlar mı? Cok ilgisinler gb:ermm:

5 Cevap

0 oy
(1,962 puan)
Fotoğraf vermiyorlar canm, ozeldekinden daha kısa sürüyor, sonuçta tek sayfalik sorun olmadgni anlatan bir kağıt veriyolar. 15 dk falan sürüyor en fazla, bakarken bişey demiyor o yüzden tam olarak neye ne kdr baktı iyice inceledi mı vesaire diye pek anlaşılmıyor, özelde 45 diye kadar ckablyor resim ve video veriyor detaylı seklde anlatiyor, sonuçta da 4+5 sayfalık yazılar resimler şekiller olan bseyler veriyor:)
-Reklam-
0 oy
(310 puan)
Bana bakan doktor çok çabuk baktı yani beş dk sürmedi nasıl her şeyini inceledi anlamadım her şey normal dedi bıraktı cinsiyeti bile söylemedi emin değilim kıza benziyor dedi o da iki defa sorduğum halde söyledi bunu 
(48 puan)
Aynen benimkide bu şekilde oldu 10 dakika kadar hatta daha kısa bi süre baktı bakarken tek bir yorum bile yapılmadı cinsiyetini sorduğumda ise göremedim dedi ağız ucuyla öyle hayal etmemistim neyseki raporu kendi drma götürdüm herşey yolundaymis şükürler olsun.
0 oy
(1,495 puan)
Benim el ayak parmakları dışında her şeyine baktı. Sekreterine teker teker söyledi. Bana da 1 dakika video çekmem için yüzünü, bacak arasını gösterdi. 
0 oy
(214 puan)
Ben devlette girdi. Çok iyi ilgilendi. 3 dr vardı. Heryerini anlatarak inceledi. Yaklaşık 10 kadar da resim verdi. 
0 oy
(671 puan)
Jmraniye devlet hastanesi bakıyor hiçbir ücret talep edilmiyor gebeler de muane ücreti bile benim gebeliğim yüksek risk perinatoloji bölümü ayrıntılı ultrason takibindeyim bebek de sıkıntı yok şükür ama tehlikede olan doğum sırasında benmiskm bebegin esi rahme yapısmis bazı devlet hastaneleri muane ye bile ücret alıyor ama umraniye devlet hiçbir ücret talep etmiyor talep ederlerse annelik hakkından yararlanmak istiyorum de 
(107 puan)
Umraniyede ayrıntılı ultrason icin perinatoloji den mi randevu aliniyor

649,181 soru

3,420,240 cevap

4,251,609 yorum

183,478 üye

...