0 oy
491 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (258 puan)
Kızlar normal doğum yaparken acıyor mu kesik atarken dikerken doğum yaklaştıkça korkuyorum
Gebelik haftası 31

7 Cevap

0 oy
(60 puan)
Bn normal doğum yaptım çok rahtti ve doğumdan hemen sonra ayaklandim 
-Reklam-
0 oy
(745 puan)
Cnm bu herkezde farklı her kadında aynı olmuyor. Bende çok korkuyorum inaşllah kolay güzel doğumlarımız olur 
(258 puan)
Amin cnmmm
0 oy
(997 puan)
Kuzum oncelikle hastane ve doktorun ebeninde cok onemi var o ayri konu ama benimde ilk dogumumdu sanci nasil bilmediğimden hep diyodum ki sanci kolay is kesi ve dikise gelince napicam ama emin ol tek zorlugu sanci. Ben kestiklerini hic hissetmedim dikis olucakmi diye sordum hatta kesilmedi sandim. Dikisde hic canimi yakmadi acitmadi rahat ol guven :)
0 oy
(314 puan)

Ben suni sanciyla doğum yaptım canım. Sancı son zamanlar zorladı. Doğum anında bi şey yok hemen oluyo aci falan hissetmiyorsun. Eş çıkarken acımıştı benim, karnima bastırdilar. Dikisi de hissetmiyosun, ufak sızı oluyor.

 Dogumdan sonra ayaga kalkip lavaboya gidebiliyorsun rahatca, tabi az sızı oluyor. Ama çok hızlı iyilesiyor. 40im çıkınca tam anlamıyla eskisi gibi oldum. Cinsel iliskidede sıkıntı yok. 

 Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini:)

(258 puan)
Aminnnnn cnmmmm dua et kuzum
0 oy
(6,116 puan)
Herkesin dogum hikayesi farklı kiminin kolay geçer kiminin çok zor. Seninki de belli olmaz 
(668 puan)
Kız Selin sende heryerdesin Ömer yaramazlık yapmıyor heralde rahatlığına bakılırsa :)))))) diğer taraftada hep seni görüyorum  :)
(6,116 puan)
Hahaha kız ömerim çoktan yıkandı da uyudu benim çocugum erkenci babası kılıklı uykuyu seviyo :D
(668 puan)
Ay inşallah benim kızım da öyle olur bende rahat rahat dinlenirim :)
(6,116 puan)
İnşallah canım :D
0 oy
Dikiş olsun istemiyorsan perine masaji yapabilirsin çok faydasi oldugunu söylüyorlar
(258 puan)
O nsl bişi cnm
Internette youtubeda fln videolarina bakabilirsin haftada 2kez 15dakka vajinaya zeytinyagiyla u şeklinde masaj yapiyosun
0 oy
(375 puan)
Çiçeğim zaten doğum şekli tektir. O da normal doğum dur. Adı üzerinde doğamız buna göre yaratıldı. Sezeryan mecbur kalındığında uygulanan ameliyat şeklidir. Ve her ikiside zor anne oluyoruz kolay değil. Ama normale göre bilinenin aksine sezeryan çook dahaa zor. Hayatında 1kere dahi adet sancısı çekip dayanabildiysen normal doğum budur. Dünyaya gelen mucizen için çekmeye değer sanırım. Kesik atıyorlar ama devlette yaptım ben kesimden önce ve dikiş aterken uyuşturdular. Hissetmedim ben. Ve doğumdan sonra odama gelip üzerimi değiştirip bağdaşımı kurup oğlumu emzirdim. Ve hiç kimseye ihtiyaç duymadım. Tek başına kalktım tek başına oturdum. Sezeryan dikişiyle normal doğum dikişli kıyaslanamaz bile. Şimdi 2.geliyor dönmedi ve sanırım sezeryan olacak. Malesef üzülüyorum. Normal doğumdan sonra sezeryan daha zor geliyor bana. Uzun oldu kusuruma bakma. Engelin olmazsa normal doğum en en en güzeli. Fıtratımız buna göre yaratıldı. 
(258 puan)
İns cnm bnde öle yapmak istiyorum ama nedense burda bı okudum okuyunca korktum biraz ondan hissediliyor mi diye sormak istedim
(375 puan)
Korkma sen hissedilmiyor. Çok korkun var dayanamam dersen normal doğumu epiduralde yapabiliyorsun. Sana tavsiyem herkesi dinleme. Doğum yapmadan kimsenin doğum hikayesini dinleme. Ben ağlamıştım resmen. Ama çok kolay geçti ne kadar abartılmış dedim. 2arkadaşım benden sonra sezeryan olacaktı ama beni gördüler ve normal oldular. Şimdi iyiki normal diyorlar. Önyargı yüzünden kendimize yazık ediyoruz. İnan korkulacak bişe yok. Anneyiz kadınız yaa hangi acı bizi yıldırabilir. Kadından daha yürekli daha ceserarli varlık mı var şu dünyada. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

İlgili bir soru bulunamadı

648,167 soru

3,416,468 cevap

4,246,968 yorum

183,206 üye

...