0 oy
436 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (56 puan)
Merhaba kızlar hayırlı gecelerben 24 temmuzda 6haftalıkken %80 düşük yaptım %20 si kürtajla temizlendim 23 temmuzda normal bir düzende adet oldum 4 gün sürdü normalde bu şekişde oluyordu. Şu an hamişe kalmayı çok istiyorum. Sizler ne kadar süre korundunuz doktorunuz korunmanızı istedimi gerçekten görüşlerinize çok ihtiyacım var. 

8 Cevap

0 oy
(56 puan)
23 ağustosta adet gördüm kızlar yanlış yazmışım kusurabakmayın. 
(455 puan)
Canim ben bir dogum yaptim ondan sonra gene hamile kaldim ama bebek gelismedigi icin kurtaj oldum ve bir kac sene sonra gene hamile kaldim ve dogum yaptim gene hamileyim zamana birak kafana birsey takma takarsan olmaz
-Reklam-
0 oy
(790 puan)
Bende ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldm canım. Doktorum 3 adet gördükten sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi öylede yaptk şuan 39 haftalık hamileyim çok şükür. 
(56 puan)
Şu anki gebeliğinin başında progestan kullandın mı peki. Düşüğü önlemek için falan.
(790 puan)
Kullandım canım bide hamile kalmadan önce o korunduğumuz 3 ayda ecopirin bide folik asit kullandım
Bebek 4 haftalıkken de doktora gttik hemen progestana başlattı 26-27. Haftaya kadarda kullanmaya devam ettim
(56 puan)
Ecopirin nedir
(56 puan)
Korunma döneminde ecopirin kullanmanı doktorun mu istedi canım. Kan sulandırıcı ilaçların daha çok düşüğe sebep olduğunu biliyodum yanlış mı biliyorum.
(790 puan)
Evet doktorum kullan dedi canım
Bu hamileliğimde de doktorumu değiştirdim ama oda devam etmemi söyledi progestanı kestiğinde onuda kesmemi söylemişti yanlış hatırlamıyosam
0 oy
(551 puan)
Ben kasim ayinda kurtaj olmustum. Daha sonra aralikta adet gordum . Sonraki ayda hamile okdugumu ogrendim. Bi adet gecirdim yani .. 40 gun ikiski yasak demisti dr ama ben kendimi iyi hissetmistim bi problem yasamadim . 
(551 puan)
Evet ilk gebeligimdi 7 hadtalikti. Simdi 38 deyim canimmm
(56 puan)
Canım peki sen korunma döneminde folik asit dışında herhangi bir ilaç kullandınmı. Birde hamişe kaldığını öğrendiğinde dk progestan yada başka bir ilaç kullanmanı istediğimi bbeğinin tekrar düşmemesi için.
(551 puan)
Yok canim sadece dolik asit kullandim. Doktora sordum ikki dusuktu ilac kullamim mi dedim hani kan sukandirici yada dedigin gibi orogestan ama gerek yok dedi ikk dusukler cok normal dedi. Ben ilk dusugumde hamike oldugumu bilmeden antibiyotik agri  kesici kullanmistim belkide o yuzden oldu canim. Eger sende hamilelik dusunuyorsan yinede 1 adet bekle somra tertemiz ni sekilde hamile kal ilac falan kullanma agri kesici soguk alginligi vs.
(56 puan)
14 gün önce adet gördüm canım temizlendim çok şükür. Ama çok enteresan bu gün yumurtlama günüm ve korunuyoruz hala. Ama kasıklarımda yani normalde şu an ultrosanla bakılan kısımda hafif ağrım var batma şeklinde bu gün başladı bir türlü anlayamadım. İlk kızımdada düşüğümdede ilk zamanlarım bu şekilde olurdu. Çok tuaf bir gün geçiriyorum. Hamile kalmış olabilirmiyim sizce.
(551 puan)
Yumurtlama gunundede ayni seyler oluyor canim
0 oy
(479 puan)
Doktor 2 ay korunun sonra deneyebilirsiniz dedi biz süreyi biraz daha uzattık kurtajdan 7 buçuk ay sonra tekrar hamile kaldim simdi son gunlerimiz ALLAH in izniyle oglumuza kavusmaya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Gecmis olsun
0 oy
(1,300 puan)
Istedi tabi rahmin kendini toplamasi icin bir sonraki gebelige oda sagliksiz sonuclanmasin diye rahmin kendini bi toplamasi lazim hem pskolojik hem bedensel olarak doktor bana en az 2 ay korun dedi bende 2 ay korundum 7 ay sonra hamile kalabildim kurtajdan sonra korunmani tavsiye ederim 
0 oy
(254 puan)
Cnm ben kürtajdan tam bi sene sonra hamile kaldım bir ay ilişki yok demişti doktor
0 oy
(99 puan)
Ben 3 ay korundum doktorum 3 ay bekle demişti şimdi hamileyim 19+5 haftalık. Rabbim tekrardan nasip etsin inşAllah 
0 oy
(58 puan)
2 ay korundum 6. Ayda hamişe kaldım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.
0 oy
20 cevap 295 göst.
0 oy
10 cevap 521 göst.

649,988 soru

3,423,311 cevap

4,255,201 yorum

183,703 üye

...