0 oy
610 göst.
8 Eylül 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (224 puan) sordu
1 Eylül salı günü yatisim yapıldı 40 hafta da ikinci doğumum hastaneye yatisimi yaptıktan sonra ebeler muayene etti ve 5 cm açıklık var dediler tabi ben şok hiçbir belirti yoktu öncesinde ama bebeğin kafası yerlesmemis dediler 9 buçuk da suni sancı taktılar sancılar orta düzeyde ilerledi bı kaç saat sonraa ebe muayene etti 8 cm dedi rahim yumuşatıcı iğne yapacağım sana dedi hızlanması için en şiddetli sancimda iğneyi vurdu 5 dk sonra diğer ebe geldi muayene etti 9 cm birazdan alicaz seni dedi ebe odadan çıkarken bağırdım çocuk geliyor diye hayır daha var dedi geliyor dedim sonra baktı geliyor hemen beni yatağa koyup dogumhaneye. Aldilar doktorum un gelmesini bekledik ama o sırada öyle bir ıkınma hissi geliyor ki bana ıkınma şu an diyorlar dayanamıyorum istemsiz ikiniyorum doktorum geldi neyseki ikinmamla oldu zaten  saat 1 buçuk da kızımı kucağıma aldım  dogumda çok kan kaybım oldu basım döndü hiç ayağı kalkamadım akşam biraz kalkmayım dedim bezimi degiseyim kayınvalidem den bez isterken yere yığılmısim bayıldım ahh en zoru oydu neyseki bir sorun olmadi işte benimde hikayem bu kızlar Allah hamilelere kolay lik güç versij doğum yapacak lari bir avazda kurtarsın inşallah hiçbir şeyden korkmayın iki dogumumda sunisancı ile oldu evet zor ama unuttum bile şimdiden :)
Gebelik haftası Doğdu

4 Cevap

0 oy
8 Eylül 2020 (237 puan) cevapladı
Hayırlı olsun canım benim sağlıcakla büyüsün bebisin darısı bizim basimiza
8 Eylül 2020 (224 puan) yorumladı
Amin. Canımmm Allah yardımcınız olsun
-Reklam-
0 oy
8 Eylül 2020 (1,643 puan) cevapladı
Maşallah zor demişsiniz ama kan kaybı dışında kolay geçmiş gibi anladım açılmalarınız hızlı ilerlemiş. Netice olarak evladınızda dizde iyiyseniz önenli olan o peki dikiş iniz oldumu 
8 Eylül 2020 (224 puan) yorumladı
Doğum zor bı olay çünkü icinddn can çıkıyor ama dayanıyor sun Allah o gücü veriyor ikinci kez normal doğurdum evet dikişim var canım onlar da olmasa sapasağlam çıkıyorsun :)
0 oy
8 Eylül 2020 (83 puan) cevapladı
Geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişinizi
8 Eylül 2020 (224 puan) yorumladı
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
8 Eylül 2020 (123 puan) cevapladı
Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
8 Eylül 2020 (224 puan) yorumladı
Amin canım teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı


1,491,569 soru

24,373,019 cevap

348,159 kullanıcı

...