0 oy
651 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (534 puan)

Selamun aleykum anneler.. ben biraz doğalcıyımdır. Araştırdım baktım.. bebegime pişik kremi yerine zeytinyagi kantaron yağı kullanmayi düşünüyorum. Insta dan @yoredenmutfaga sayfasindan getirttim cok kaliteli hakikatli hesapli ürünleri var. Gratisten aldığım seyahat siselerine koydum. Yanımda tasimalik kolay kullanmalik. Eğer konak olursa diye hindistan cevizi yag aldım ayni sayfadan taze soguk sıkım olarak gonderdiler sağolsunlar.. tarak fırça almayi düşünmüyorum. Onun yerine kemik tarak edinicem yuzyilarin en dogal tarağı. Bakim seti olarak eyup sabri tuncer tercih ettim. Memnun kalacağıma da eminim.. aktarlardan Doğal katkısız sabunlar var sık kullanılmıyor zaten yenidogana hafta da bir olmak sarti ile alabilirsiniz.. ve yine aktardan doğal süngerler var edinebilirsiniz..27+4 um alışverişim bitti gibii HAMDOLSUUN.. Herşey bebegimizin sağlığı için.. hoşça kalın anneler<3

image

image

Gebelik haftası 27+4

2 Cevap

0 oy
(474 puan)
Aleyküm selam. Teşekkürler bilgiler için. Kantaron yağını ben de edindim. Çok iyi geliyormuş ve doğal. 
(534 puan)
Kesinlikle can.. doğumdan 40 gun once göğüs ucunada kullanmaya baslicam yara olmasin diye. Eminim ki faidesi olacaktır
(474 puan)
Göğüse kullanmakta emin misin sanki yağ hassaslaştırıyor göğsü.
(534 puan)
Gogus ucuna yumusamasi icin sürücem. Hassaslastirmak derken ne gibi bi yan etkisini duydun bilmiyorum ben
(474 puan)
Yani daha hassas olunca daha çok acır ya. Öyle okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Ama günde birkaç sefer böyle bir havluyla mesela sertçe ovalamak sanki iyiymiş. Onu yapıyorum bazen.
(534 puan)
Tam tersi diye biliyorum yumuşak olacakki bebegin sert hareketinde yara almayacak. Kullanilan gigus ucu kremleri de nemlenip yumusamasini saglamiyor mu zaten. Ne bileyim bende oyle biliyorum :))
-Reklam-
0 oy
(534 puan)

Postum yukari çıksın herkes faydalansın diye yorumluyorum<3

647,223 soru

3,413,093 cevap

4,242,923 yorum

182,942 üye

...