0 oy
1,187 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (580 puan)

İyi akşamlar kızlar, lohusa setleri falan var.. Ama sanırım ben o terlikleri giyemem  Tacı alacağım sadece, önerdiğiniz bi site var mı? Alıp memnun kaldığınız ?

11 Cevap

0 oy
(98 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Lohusa sepetinden aldım bugün geldi sadece taç 15 tl ye aldım begendim sevdim cnm pijamamida ordan aldım

(580 puan)
Teşekkür ederim bi bakayım
-Reklam-
0 oy
(137 puan)

Sosyete pazarlarında bile var cnm niye netten alican

(580 puan)
Beğenemedim çok, sipariş üzerine yapan yerler var mı? Ya da daha orijinal olan bir şey istiyorum.
0 oy
(2,467 puan)

Nerde yasiyosun?

(580 puan)
Ankara dayım..
(2,467 puan)
Dugun malzemeleri satan yerlere bakabilirsin yada bebek kiyafetleri carsi iclerinde falan edirnede olsaydin onerirdim bir kac yer o yuzden sormustum ben nerden yasiyorsun diye
(1,440 puan)
Edirnede elif tasarima yaptiriyorum bende onu onerirdim edirnede olsan.. Dugun tacimida oraya yaptirmistim :) kapi susu ve taki yastiginida oraya yaptirdik :)
0 oy
(242 puan)

Eminönüne git canım eğer istanbuldaysan çok güzel çeşitler var ve istersen kendin alır kendin yaparsın evinde :)

(580 puan)
İstanbul da değilim canım
0 oy
(1,354 puan)

Ben hastane terliği aldım lohusa terliği saçma sapan doğum yaptık diye maymun gibi gezmenin alemi yok :) tacı da heryerde bulabilirim bence süslü püslü şeyler var takıcılarda .

Diğerleride herkeste var ftness çorabı dediğim patiğin kısası babetin uzunu aslında yoga çorabı ama bir çorap 3 sene gidermi yaaa 30 tane almıştım pentinin pembe indiriminden çok uyguna gelmişti gecelik herkesde var crocs yoktor belki oda çok önemli değil ben biraz tembelim o yüzden var amaa lastik toka önemli lütfen saçımı toplamadan uyuyamam :)))  ha yaa o pijamalardan bendede vardı enson renk soldu daraldı sıktı bir yazlıklara koydum yazın giyerim diye bir kışlıklara koydum kışın giyerim diye bir türlü atmaya kıyamadım atana kadar canm çıktı :)))
(580 puan)
Canım o çoraplardan bende de var bakma  :D crocs da bi ayrı tarz... Bana olmuyor maalesef ayaklarım pek bi taraksiz...çoğu terlik olmuyor zaten. Dogumda hele hastane odasında bakımlı ve süslü olamicam, mümkünse eşimden ve annemden başka kimse gelmesin. Sonrasında da șaftım kayıyor benim, ilkinde de öyle olmuştu. Bebekle ilgileneyim bi o bana yeter. Fotoğraf için bi taç alcam işte o kadar... O da çok cicoflu olanları sevemedim.
Triko bandajlar var bende penti den almıştım üzerinde de taşlardan kartanesi var hem kullanımları çok rahat hemde güzel duruyor kışa denk geliyor nasılsa sırıtmaz onlara bak istersen
Benimde ayaklar taraksız crocs  geniş ama çok rahat tembel işi birde kolay dezenfekte ederim hastanenin mikroplarını diye yoksa onların kimseye yakıştığıda süslü bir tarafı da yok :)
Zaten benimde eşim ve annemden başka hamile olduğumu aileden bilen yok arkadaş çevresine de haber vermiyoruz doğumda eşimin ailesine düğününü yaparken davetiye göndeririz bir torunları olduğundan haberleri olur o yüzden hiç süslenemem oda günlük rutinim iyi hissetmek için falan yapıyorum hep o günde yaparım kendimi biliyorum gecelik aynı gecelik çorap aynı çorap ama yastığımı nevresimi mi de isterim obsesifim ben biraz yada doğum sonrası kimse beni tutamaz dezenfektan şişesini kafamdan aşağı bosaltırım olmadı eve gidicem diye isyan başlatırım :)
0 oy
(99 puan)

Benim kuzenim cok güzel  urunler yapıyor . Instagramda moraytasarim takip edebilirsiniz. Serbetlik , kapı  süsü , hastane odasi v.s. goz gezdirin derim. 

(580 puan)
Çok teșekkür ederim
0 oy
(559 puan)

Benim kız kardeşim yaptı istediğim gibi istediğim şekilde çokta güzel oldu

0 oy
(2,186 puan)

Ayy ne güzel telaşlar ya bende alacağım fotoğraf çektirip ilerde bebeğime hatıra kalır:))

0 oy

Yanlış anlamayın ama o taçlarda terliklerde hep komik gelmiştir bana bornoz terliklerine benziyorlar taç da çok alakasız çevremdede kimse kullanmadığı için merakımdan soruyorum gerçekten kullanım amacı nedir veya bir rahatlığı varmı bir diğer anlamadığımda lohusa şerbeti ve bardağı fln ? 

(580 puan)
Taç bir rituel olmuş, aslında eskiden "al basma" yi engellesin diye kırmızı kurdele bağlanırmıș lohusa kadına. Tamamen hurafe aslında. Ama taç çok abartılı olmadıkça fena olmuyor bence. Terlikmis bebek tulumuymus yok bardaklik surahilik kapı süsü falan tarz meselesi, seven seviyor ama hiç benlik değil. Uğraşamam da bebekle ve büyük kızımla zaten.Bardağa lastik geçir, çıkar :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 289 göst.
21 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Busraaalpaslaann12 (184 puan) sordu
0 oy
14 cevap 1,065 göst.
19 Şubat 2020 Hamilelik Alışveriş kategorisinde misafir sordu
0 oy
2 cevap 858 göst.
0 oy
4 cevap 429 göst.
25 Ekim 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Büşra Doğan (24 puan) sordu

649,836 soru

3,422,755 cevap

4,254,581 yorum

183,667 üye

...