0 oy
220 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (59 puan)
39+1 

Gün boyunca sürekli beyaz renkte yoğun kıvamlı bir akıntı geliyor nişan olabilir mi? Pembe kahverengi kırmızı tonlarında diye biliyordum ama internette beyaz olabileceğinide okudum. Sabah kontrolüm var beklemelimiyim? 
Gebelik haftası 39+1

2 Cevap

0 oy
(408 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Sancin var mı canim
(59 puan)
Düzenli değil canım
(408 puan)
Benimde koyu beyaz akintim olmustu 2 gün sonra nisanım geldi ardından suyum gelmişti nisan hafif pembe sümüksü yapıdaydı ve sancim 5 dakikada bir geliyordu ve 1 dakikaya yakın sürüyordu düzenli olması gerekiyor sancinin
(59 puan)
O zaman sabahki kontrolümü bekliyim çok teşekkür ederim :)))
(408 puan)
Egerki rahat etmiyorsa için git canım valla ben nisanım geldiğinde hemen gittim doktor bole şeylerle gelme dayanamayacak kadar olduğunda gel dedi sancim artmıştı yine gittim yine eve göndermişti:)
-Reklam-
0 oy
(475 puan)

Nişan bende kıvamlı leke tarzında gelmişti . Kimi insanda Nisan geldikten 1 hafta sonra da doğumu başlayan var o gece doğuma baslayan da var değişiklik gostere bilir.

 Benm Nisan geldikten 3 gün sonra doğum yaptım. Sancın varsa  Suyun gelirse. 10 dk da 3 sancı ani bı şekilde gelip gidiosa doğuma hazirsin demektir . :)
(59 puan)
Teşekkür ederim :)  sancılarım düzenli değil gün içinde 2 kere falan geliyor sabah erkenden nst ve muayenem var bekliyim bakalım yarın ola hayrola :))
(475 puan)
Ben sancım olduğunda hemen hastaneye gitmemiştim doktor gelme hemen sancini evde  cek  dakika tut 10 dk. 3 sancı vurup giderse o zaman gel demişti . Akşam 23:00 da sancım başlamıştı sabah 6 da hastaneye gittim  Erken gitmek bazen bazı hamilelerin doğumuna denk geldigin için korkudan sancın geri gitme ihtimali varmis. Öyle bir durumda evde sancini çek derim. Ilık bir duş al evin içinde yürü hacı hurmasi ye bı yandan ... Suyun gelmezse tabi . Benim doğum esnasında ebe tarafindan boşaltılmış ti suyum . Çok şükür suni sancı almadan dogumumu yapmistim 2nciye hamileyim inşaallah bu dpgumumuda bu şekilde atlatirim
(59 puan)
Bişey sorucam belimden kasığıma doğru vuruyo zor yürüyorum ağrım oluyo bu yaşadığım olay sancı dimi ilk gebeliğimde

İlgili bir soru bulunamadı

650,239 soru

3,424,248 cevap

4,256,365 yorum

183,759 üye

...