0 oy
257 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (44 puan)
Mrb hanimlar 19 haftalik hamileyim 10 senedir sigara kullanıyorum ama ole cok içen biri degilim ve şuan hala sigara iciyrm ama azalttım 4 en fazla 5 tane iciyrm bırakayım dedim ama 2 gün dayanabildim cok zor birazdaha azaltayim diyrm  3 tane falan doktoruma hic bahsetmedim sigara içtiğimi bu gidişimde söyleyeceğim ne derse yapicam bnde cok uziluyrm ama elimde degik diger çocuklarım dada içmiştim ama 3 taneyi gecmiyrdum aranızda benim gibi olan varmi  düşüncelerinizi merak ediyrm  . 

3 Cevap

+1 oy
(254 puan)
Bebeğin doğduğunda o dumanı bebeğinin yüzüne üflediğini hayal et, o zaman içemezsin bence. 12 sene boyunca aç tok demeden günde 1 paket sigara içtim. İlaçla bile bırakamadım. Sigarayı içmez yerdim resmen. Bırakamadım demek kolaya kaçmak gibi geliyor bana. O senin içinde ne yer içersen tadını alıyor. 
-Reklam-
0 oy
(154 puan)
Aferin böyle devam edin tebrikler
Neden alayci bi sekilde yaziyosunuz anlamiyorum kadin kotu bise dememis elinden geleni de yapiyo ne var bunda?
(154 puan)
Alaydan ziyade sinirlendim.bir daha böyle mesajlar okumamaya karar verdim.sigara içmek çocugu gırtlaklamak demek.erken doğum düşük 2ngelli çocuk anlamına gelir.göz göre göre içmenin akılla mantıkla bir bağı yok..çoöuk sahibi olmak isteyen yüzlerce binlerce insanı düşünmek gerek.yıllsrca tedavi gören insanları düşünmek gerek. Genel anlamda yazıyorum  mesaj sahibi darılmasın.iyi günler
0 oy
(1,908 puan)
Doktoruna sole cnm normali bilmemde sezaryanda soruyorlar anestezi için rabbim kursagindan kessin 

İlgili bir soru bulunamadı

648,094 soru

3,416,210 cevap

4,246,679 yorum

183,180 üye

...