0 oy
507 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (453 puan)
düzenledi
Canlar burda sizden çok şey öğrendim bende 33+2 oldum  Belim ve aşağı tarafım çok agriyor zonkluyor gibi çoğu yerde görüyorum  nişan geldi falan diyorsunuz bunun anlamını bilmiyorum sanırım nisan geldikten sonra doğum başlıyor ve bu nisan nasil bisey bana bunu anlatirmisiniz

2 Cevap

0 oy
(1,149 puan)
Nişan dedikleri şey kanli akintinin olmasidir.. bazilari nişandan sonra bir kac gun içinde fogrurkdn bazilarinda bir hafta falan ssrüyor. 
(453 puan)
Hm anladim canm teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(475 puan)
Nişan gelmesi sümüksü  kahve rengi ya da hafif kırmızı renkli olan tek seferde gelen devamı olmayan leke canım Nisan geldikten sonra  bı kaç gün içerisinde ya da bir hafta içerisinde doğum başlayacak sinyalini verir . Nisan geldikten sonra sancın varmı bunlari takip etmen gerek her 10 dakikada 3 sancı düzenli olarak gelip gidiyorsa doğuma bı kaç saat kalmış demektir. Sancın başladığında hemen doktora gitme canım hastane psikolojisiyle  sancı ve kasilmalarinda gerileme olursa çatı acilmayabilir. Ilık duş al hacı hurması ye bol sıvı tuket  merdiven in çık . Ben ilk hamileligimi dogumumu bu şekilde daha kolay hale getirmiştim. Ve doktorumun tavsiyesi üzerine akşam 11 de başlayan sancimi sabah ezanina kadar evimde çekmiştim. Ve suni sancı verilmeden bı kaç saat sonra bebeğimi kucağıma almıştım. 
(453 puan)
Çok tşk ederim canm hepsini uygulicam inşallah
(475 puan)
Sancı esnasinda Suyun gelmezse tavsiye ederim ama suyun gelirse muhakkak  doktora gitmelisin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisini :))
(453 puan)
Amin cumlemizinkini inşallah canm

İlgili bir soru bulunamadı

651,459 soru

3,429,076 cevap

4,261,623 yorum

184,124 üye

...