0 oy
406 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (326 puan)

Arkadaşlar rüyamda erkek bebek dünyaya getiriyordum dünyalar tatlısı ama bir görseniz :) sonra ismini söylediklerini hatırlıyorum ama uyandığımda o ismi hatırlayamadım. Bir türlü aklıma gelmiyor ne olduğu. Anlayamadım valla oğlum mu olacak acaba :)

Gebelik haftası 6+7

7 Cevap

0 oy
(1,126 puan)

2 oğlumda erkek gördüm isimleri ile beraber bu 3. bunda da kız gördüm ama erkekmiş  :/ rüya ya cok da takmamak  lazimmis

-Reklam-
0 oy
(1,239 puan)

Bilmem belki de malum olmustur canim ben 16. Haftada ogrendim o zamana kadar 3 defa erkek bebek gordum ruyamda hatta birinde ucuz dogurdum ucude erkekti gordum net sekilde :) oglum olacagni  ogrendim sinra detayliya girene kadar iki kez daha gordum bu iki bebek ayniydi ama kiyafetler flan farkli ve tipki esime benziyodu sevmelere doyamadim ruyamda uyaninca uzuldum hatta keske burda olsa sevsem diye dusundum :) belki icimizden gecen yansiyodur ruyaya sahsen oglum olsun ve babasina benzesin istemistim oglum olucak ama babaya benzer mi bilmiyorm dua ediyorum :)

0 oy
(1,045 puan)

Bnde hamile kalmadan gördüm 2 defa erkek çocuğu birinde emziriyordm diyrrinde de seviyordum sonra hamile olduğumu öğrendim yine erkek çocuk gördüm ve oglusum oluyor ") 

0 oy
(98 puan)

Canim bende bi ruya gordum ruyada benim bir oglum oliyor cok tatli renkli gozlu falan ama biz kiz bebek bekliyoruz yani cinsyetmiz kiz diyor hata ben ruyada bile biz kiz bekliyorduk hazirladigim kyafetler bile pembe diyordum ruyada acaba .cinsyet degikligi oliyorumu oyle 

(326 puan)
Anlamına baktım ama erkek bebek görmek kız bebeğin olacağı anlamına da gelebiliyormus. Yani psikolojik olabilir heralde.
0 oy
(9,888 puan)

bende 2 kez kiz gordum ama cinsiyet henuz nwt olmadi haftaya bakalim

0 oy
(1,323 puan)

Valla kayınvalidem oğlum olduğunu gördü,  kayınpederim imam o 4 5 sefer görmüş. 

Cinsiyet kız dediğimizde inanmadılar. 

Aradan 2 hafta geçti dün kaynanam diyor ki hala ben inanmıyorum .

Memnun da kalmadılar pek açıkçası. 

Erkek adamın erkek oğlu olur dedi kayınpederim eşime hatta.  Bence belli olmuyor rüyayla. :) görüpte öyle olmayanalar çok var yani. Psikolojik etki olabilir :) 

(326 puan)
Kayinpederiniz de bı alemmis açıkçası :) imam olarak kız çocuklarının daha hayırlı olduğunu hepimizden iyi bilmesi gerekiyor :) bende kız çocuklarını çok severim çok sevimli gelirler bana hiç aklımda yokken görmem tuhaf geldi. İsmini söylediler ama ben aklımda tutamadım. İnşallah tekrar görebilirim hala etkisindeyim :)
(1,323 puan)
Tahmin edebiliyorum. Ben bir kere gördüm eşimin kucağındaydı bir bebek . gökyüzüne bakıyordu böyle. O kadar gerçekçiydi ki uyanınca tuhaf oldum kaç gün :))
0 oy
(355 puan)

Bence bilinç altı olabilir. Ben kız bebek görmüştüm oğlusum olucak :) 

(326 puan)
Benimde kızım olur belki kim bilir :)
(355 puan)
Sağlıklı olsunda kız veya erkek ne fark eder :) hepsi bizim can parcalarimiz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 374 göst.
0 oy
6 cevap 469 göst.
11 Nisan 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Bayraktar23 (125 puan) sordu

653,085 soru

3,435,622 cevap

4,268,970 yorum

184,575 üye

...