0 oy
920 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,617 puan)
Merhaba

Daha once actigim 16. Haftada suyun gelmesi konulu sorunumla ilgili guncelleme yapmak istiyorum. 

Bunlari sadece ihtiyaci olan, basina gelen varsa diye yaziyorum. Nedeni, neden beni buldugu allahin takdiri. Cok dua ettim. Cok uzuldum kahroldum ama allah insana oyle bir guc veriyorki altindan kalkiyosun bir sekilde.

Benim de su an elimden gelen tek sey konusmak. 

Evet suyumun gelmesi ile hastaneye gitmis, antibiyotik tedavisine baslamis ve ertesi gun suyun atmis olmasindan dolayi mudahale edilmeme ve takip karari verilmisti. Bugun bebegimle birlikte taburcu olacaktimki sabah ultrasonda tekrar suyun bittigini ogrendik. Ve benim hicbir sekilde bir akintim veya su gelisim olmamisti. Muhtemelen butun suyum rahim icine akti. Daha fazla beni riske atmamak icin gebeligin sonlandirilmasi karari verildi. (En buyuk risk benim acimdan enfeksiyondu) 4 doktorla gorustuk ve hepsi hemfikirdi. Biz minigimiz icin 2 gun denedik ama yapamadik. Sonuc olarak suni sanci. Saatler boyu cekilen inanilmaz aci. Tarif et derseler yasadigin en siddetli adet sancisini binle carp derim. Ve sonunda yatagimda dusuk olarak dogum yaptim. Allahim vermisti. Allahim aldi. Cok istedik. Olmadi. Ama umidimiz hicbir sekilde kaybolmadi. Gereken suremi doldurup ailemizi 3 kisilik yapmak icin tekrar ugrasacagiz. Bu surecte esim en buyuk destekcimdi  ve beni en cok uzen seylerden digeri 1 ekim bizim evlilik yildonumumuz. 

Bunlari paylasiyorum ve hepinize cani gonulden dua ediyorum. Allahim hicbirinize boyle bi aci yasatmasin. Bebeklerinizi sag salim kucaginiza alin insallah. Iyi geceler. 

4 Cevap

0 oy
(93 puan)
Çok zor gerçekten canım aynı durumu aynı haftada bende yaşamıştım 3 ay oluyor bebegimi kaybedelim 
(1,617 puan)
Umarim atlatabilmissindir. Hayat devam ediyor ve elimizden bir sey gelmiyor ne yazikki. Umarim allah sana da bana da kucagimiza alabilecegimiz saglikli bebekler nasip eder.
(93 puan)
Amin inşallah canım çok zor oldu benim için ama eşim ve annem sayesine toparladım
-Reklam-
0 oy
(102 puan)
Allah sabır güç kuvvet versin ins
0 oy
(1,288 puan)
Rabbim kucağını boş birakmasin benimde defalarca gebelik kaybim oldu TM 11 tane Ama hep dedim hakima böle hayirlimis dedim rizki yokmuş dedim hiç umudimi kayıp etmedim çok şükür rabbim yanında çok verdi bana iki kızım var şimdide 28 haftalık olduk ish sanada nasip eder tekrar
(1,617 puan)
Masallah allah bagislasin. Cok tesekkur ederim
0 oy
(804 puan)
Geçmis olsun tatlim. Insallah Rabbim sana saglikli hayirli evlatlar verir en kısa zamanda
(32 puan)
Çok zor gerçekten. 2018in şubatında bnde bebeğimi suyun bitmesi yüzünden kaybettim. İlaçla normal doğum yaptırdılar. Sonra tekrar hamile kaldım 1 yaşında oğlum var. Şuan 20 haftalık yine hamileyim ama  pazartesi dr gittim rahim kısalığı olduğunu söyledi ve bebeğimi kaybetme durumum var. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.
(1,617 puan)
Masallah allah bagislasin. Rahim agzindaki kisalma serklaj ile engelleniyor diye biliyorum. Kiz kardesimde rahim agzi yetmezligi vardi. Bi kaybi vardi 20. Haftasinda. Ilk kaybinizdan sonra ikince gebeliginizde herhangi bir belirti yasadiniz mi? Gerci suyun gelmesinin belirtisinin olmadigi soylendi. Hatta doktorum bir saat once muayene etseydik yine de anlayamazdik dedi. Allahim bebeginizi size bagislasin insallah sag saglim kucaginiza alirsiniz.
(32 puan)
20+4 günlük hamileyim suan. Doktor  serklaj la ilgili bişey demedi. Suyum bittiğini bnde anlamadım ilk hamileliğim sıkıntılı geçiyodu kanamam oluyordu zaten sürekli. Hastanede yatmıştım 10 gün sonra kontrole gittiğimde suyumun çok az kaldığını öğrendim. Fakülteye gittim yattım orda suyum tamamen bitince hamileliğim sonlandırıldı..
(1,617 puan)
Cok gecmis olsun. Umarim bu bebeginizi sag salim kucaginiza alirsiniz.
(32 puan)
İnşallah. Rabbim sana da saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 207 göst.
26 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Saliha007 (652 puan) sordu
0 oy
11 cevap 424 göst.
0 oy
5 cevap 326 göst.

647,229 soru

3,413,114 cevap

4,242,942 yorum

182,943 üye

...