0 oy
378 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (107 puan)
Günaydın kızlar.

Azerbaycandanım. Haberlerde falan duyuyorsunuzdur burdakı durumu. Artık 4 gündür sterssiz saniyem yok. Kayınbiraderimi gönüllü olarak götürdüler. Kocamı da götüre bilirler ve ben bundan çok korkuyorum. Sürekli düşünüyorum sıkılıyor içim. 29+5 haftalığız doğru düzgün yemek bile yemiyorum. Bir şey olurmu bebeğime.

Ve bu havada kışlık kıyafetlerle bile üşüyorum. Donuyorum hatta. 

Kızlar nolur dua edin askerlerimize hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuş ((( 

3 Cevap

0 oy
(124 puan)
Allah yardımcınız olsun canım. Her şey düzelir üzme kendini, iyi düşün iyi olsun.
-Reklam-
0 oy
(5,553 puan)
Allah yardımcınız olsun cnm korkma bişey olmaz bebişe, ne savaşların ortasında bebekler doğuyor.. Tabi yine de bebeğin için kendini üzmemeye çalış o hissediyor her şeyi. Rabbim biran önce feraha çıkartsın kardeşlerimizi
0 oy
Sen bir Türk Kadınısın. Yeryüzündeki hiçbir kadın bizden daha güçlü değil. Hepimizin duaları sizinle beraber. Binlerce kez şükürler olsun yüce rabbim yardım da ediyor. Aksine kendine daha da iyi bakmalısın. Seni bizden kimse de daha iyi anlayamaz. Yüce rabbim kayınbiraderini eşini ve tüm Türk askerlerini korusun. Dimdik dur kardeşim, damarlarımızda akan kan ve imanımız bize kutlu zafer günlerini svdiklerimizle birlikte yaşatacak. Bebişine de kendine de bu nedenle çok iyi bak. Allah hepinizi korusun.

İlgili sorular

650,120 soru

3,423,773 cevap

4,255,783 yorum

183,733 üye

...