0 oy
657 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (67 puan)

Merhabalar.. 

15+5 teyiz.  Bugün muayene de doktor genital bölge de 3 çizgi var kesin kız dedi.. Bu şekilde olup yanılma yaşayanlar oldu mu? 

Gebelik haftası 15+5

7 Cevap

0 oy
(865 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Değişme çok yaşanıyo canım ama dr kesin kız demiş güvenmiyorsan beklemelisin

(67 puan)
Kızım var Bi tane de oğlum olsun çok istiyordum.. Bi bekleyelim bakalım  hayırlısı olsun inşallah..
(865 puan)
Allah kalbine göre verir inşallah benimde bir kızım var 15 haftalıgım bu hafta gitcem cinsiyet öğrenmeye şimdiye kadar bilerek sormamıştım hiç daha erken diye.
(67 puan)
Amin inşallah  cümlemizin kalbine göre nasip etsin inşallah.. Yalnız heveslenmemek gerekiyormuş onu anladım  hala sevinemiyorum.. Bu yüzden kendime kızıyorum
(30 puan)
Öğrendinmi canm cinsiyetini merak ettm:)
(865 puan)
Kemik yapısından kıza benzettiğini söyledi. Bacak arasını göremedik:)
-Reklam-
0 oy
(36 puan)
Gözün aydın inşallah değişmez kız bebek çok güzel bi duygu 
(67 puan)
Teşekkür ederim.. Tabii ki önceliğimiz sağlıklı olması.. Bir kızım var  bir erkekte olsa hiç fena olmazdı.. Hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun dersen kız olurmuş hayırlısıyla oğlan olsun dersen erkek olurmuş;)
(67 puan)
Hayırlısıyla oğlan olsun inşallah o zaman :)
(500 puan)
Ablacım hepsi allahın bir nimeti şöyle düşünün erkek olacak ama sakat olacak ne kadar acı değil mi ? O yüzden hayırlısını dileyin benimde bir tane oğlum var birde kizim olsun istiyordum 12 ve 16 haftalarda kız dediler 20 haftada erkek dediler söyle düşündüm kizim olsaydı engeli olsaydı hasta olsaydı ben buna dayanabilirmiyim asla dayanamam sağlıklı olsun oğlum bana yeter bide bana diyorlar ki üzülme kızında olur yav niye üzüleyim allahımın mucizesi benim canımın parçası onuda ben içimde büyütüyorum sağlıklı olsun yeter ablam hayırlısını rabbim bilir. Biz bilemeyiz.
0 oy
(185 puan)

Rabbim gonlune gore versin insallahh iki duyguyuda yasamak bence de guzel olur .

(67 puan)
Amin inşallah.. Rabbiminde vardır Bi bildiği
0 oy
(494 puan)

11 haftalıktı yüzde seksen kız ama değişebilir dedi 16 haftalıktı göstermedi 17 de kız olduğunu söyledi  detaylı ultrasonda tekrar sordum o zaman da kız dedi sonra tekrar sormadım bugun 35 haftaligiz bugun de  gayet sağlıklı bir kız dedi değişmedi yani

(67 puan)
Dünyalar tatlısı Bi kızım var :) inanın dünyaya değişmem.. Gönül istiyor ki erkek evladında tadını yaşayalım.. Rabbim neyi nasip ediyorsa başımız üstünde yeri var.. Sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
0 oy

15+5 te cinsiyet çok bellidir göremedi mi söylemek mi istemedi acaba bu saatten sonra değişmez sanmıyorum ben 10+4 öğrendim değişmedi zaten bu değişimi burada gördüm milyonda bir ihtimal o yada tecrübesiz doktorların eseri çok az erkek bebekte pipi sonradan gelişiyor ama 15+5 te değil 12 de fln en geç yani bebeğiniz yüksek bir ihtimalle kız hayırlısı olsun..

(67 puan)
Kız dedi direk ama doktorumuz tecrübe açısından çok tecrübeli değil.. Ayrıntılı ultrason beklemek eniyisi.. Gönül erkekten yana olunca işte :)
Kuzum yaaa hayırlısı olsun bana hepsi evlattı hayırlısını istedim hep sadece ne zorluklarla tedavilerle tüp bebekle buldum cinsiyeti erkek ama eşimde kız istiyordu o da böyle bekledi değişmiyor :))
0 oy
(142 puan)

Bana 16. Haftada erkek dedi 20. Haftada kız olduğunu öğrendim 

(67 puan)
Erkekte yanılmanın çok az olduğunu söylüyorlar.. İşte binde bir ihtimallerden birisisiniz sizde :)) hayırlısıyla gelsin evladınız..
(142 puan)
Çok sağol zaten o yüzden hiç ihtimal vermedim degisince çok  şaşırdım doktor da öyle tecrübeli duruyordu 1 ay erkek hayal ettim
0 oy
(35 puan)

Benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim kız istiyoruz çok bizimde erkek dedi bu hafta yine gideceğim hayırlısı olsun hakkımızda 

(67 puan)
Bizde çok istedik erkek olsun diye ama ikinci bir kız başımız üstüne :)) hayırlısı olsun inşallah..

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 370 göst.
19 Nisan 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Rbsgrkck (25 puan) sordu
0 oy
1 cevap 199 göst.
0 oy
0 cevap 115 göst.
+1 oy
5 cevap 183 göst.
2 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde H (40 puan) sordu

644,075 soru

3,401,818 cevap

4,229,088 yorum

182,139 üye

...