0 oy
285 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (14 puan)
12. Haftamdan beri her akşam veya gece ellerim ayaklarım yada omuzlarım kaşınıyor. Şuan 15. Haftamdayım. Doktorum prıgestan fitil yapabilir dedi. Pksapar iğne kullanıyorum alerjen durumşar meydana gelebilir kaşıntı yapabilir diyor. Ama doktorum yapmaz diyor. Bu yüzden karaciğer enzimlerime baktı kantesti yaptı temiz çıktı. Cildiyeci hamileliğin kendisi de neden olabilir dedi. Losyon kremler verdi 2 tane farklı çözüm bulamıyorum napıcam. 
Gebelik haftası 15

1 cevap

0 oy
(804 puan)
Bende 20den sonra baslar kasinti 3 hamileligimde de

Ben sert olmsyan bir kese ile keselenmekte buldum cozumu. Keselendikten sonra banyodan cikinca doktorun verdigi kremi suruyorum. Daha uzun suruyor etkisi ama kesin bir cozumu yok aslinda hamilelikten kaynaklı olunca. 

Kese sert, tahriş edecek sekilde yapilmamalı. Sabun felan da surmuyorum.

Kullandigin sabun, sampuan ya da duş jeli de tetikliyor olabilir.
(14 puan)
Kaç dakika keseleniyorsun. Sıcak ılık yada soğuk su ile mi duş alıyorsun. En çok hangi bölgen kaşınıyor. Benim ellerim ayaklarım kaşınıyor. Geceleri buz kalıbı koyuyorum yanıma kaşınan bölgelere pres yapıyorum bi aüre sonra rahatlıyorum
(804 puan)
Ellerim degil de geri kalan her yerim.
Belli bir dk.soyleyemem. kese yaptigim yer rahatliyor. Bazen her yeri.keselememe ragmeb bir bolge kasinmaya devam ediyorsa rahatlayana kadar biraz daha yapiyorum. O da geciyor.
Su sıcaklığımı hoşlanacağim bir ayarda tutuyorum. Sıcaga yakın yıkanırim cogunlukla
-Reklam-

İlgili sorular

651,971 soru

3,431,018 cevap

4,263,718 yorum

184,268 üye

...