0 oy
366 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (83 puan)
Cok ama cok heyecanli endiseliyim korkuda var 

Ne gibi oneri verirsiniz bana simdiden tesekkurler 

4 Cevap

0 oy
(1,428 puan)
Raht ol ayeti kürsü oku bol bol 
(83 puan)
Insallah canim
-Reklam-
0 oy
(57 puan)
Ben bugun spinalle sezaryen oldum. Hic korkulacak bir sey yok. Zaten iyice uyusmadan isleme baslamiyorlar. Baski hissedeceksin bebek cikana kadar dediler. Bebegin cikmasi 10 dk falan surmustur. Hissedilen baski kesinlikle dayanilmayacak ya da asiri rahatsiz eden bir sey degil. Sonrasinda atilan dikisler uzun suruyor 15 - 20 dk kadar. Onda sıkıldım biraz. Onun disinda herhangi bir aci veya baska bir sey olmadi. Tavsiye ederim.
(3,321 puan)
Bebek ciktiktan sonra bana sana simdi bi sakinlestirivi yapicaz yarim saat uyuycaksin hemde dinlenmis olcaksin dediler. Aninda uyudum dikislerde uyuyodum yani. Bi uyandim kuş gibiyim :)
(83 puan)
Dogum esnasinda mide bulantisi oldumu.? Bögürme felan oluyormus
(3,321 puan)
Evet canım oluyor herkeste. Ama saniyelik bisey ben.dedimki midem bulaniyo normal dedi baskidan bebek.cikinca rahatlicaksin 10 saniye falan surdu. Kafami saga cevirdi kusabilirsin istersen dedi. Kusmadim 3 kere ogurdum gecti zaten
(83 puan)
Anladim canim tesekkur ederim
(57 puan)
Mide bulantısı ve ogurme oldu. Ani tansiyon dusmesinden oldugunu soylediler. Midemde bir sey olmadigindan kusmadim. Bir igne yaptilar. 5 dk surmedi yani olusu ve bitmesi.
0 oy
(596 puan)
ağrı hiç olmuyor. ağrı var mı diye sordu doktor, kesin kesiyor beni de ondan soruyor dedim. öyleymiş:) kestim bile dedi. yarım saate tekrar ayaklarımı hissetmeye başladım. bebeği çıkarırken baskı hissedeceksin dedi. bayaa baskı hissediyorsun, bir an için aman ne oluyor diye düşündüm ki bitti zaten. 
(83 puan)
Ne guzel insallah beniimkide rahat gecer
0 oy
(3,321 puan)
Valla canim hic korkma 10 dakkada olup bitiyo hicbir sey anlamiyosun. Yanina gold kahve al bol bol. Su isitici al lazim oluyor kahve icin. Pipet al kalkamadigin icin pipetle icmek rahat oluyor. Bol sivi tuket litrelerce su. Kuru kayisi kuru incir yaş incir hurma gotur. Kayisi kompostosu. Bitter cikolata. Ben 4de ameliyattan ciktim 10da tuvalete ciktim. Birer paket yedim bunlardan. 
(83 puan)
Onerilerin icin tesekkur ederim sutun gelmesi icin extra bisey yaptinmi hemen geliyomu sut
(3,321 puan)
Valla benimki hemen geldi canim zaten nişanım geldide gittim doguma. Ama gelmeyen oluyomus. Mama takviyesi yapiyorlar sanirim. Ama emzir bol bol çektikce geliyor süt
(83 puan)
Tamam canim
(3,321 puan)
He bide canım nescafe gold alma sari olanlardan. Kucuk kirmizi paket var. Necafe red cup yaziyor benimkilerin ustunde ondan almislar. Icimi çok guxeldi
(83 puan)
Olur canim :))

669,556 soru

3,503,657 cevap

4,358,757 yorum

188,730 üye

...