0 oy
282 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
Şu an bazı belirtiler yaşıyorum emin değilim ama yazmak istedim. 10 gün önce eşimle korumasız ilişki yaşadık ilk defa. İlişkiden sonraki gün bende yumurtlama olduğunu farkettim. Sonçta her ay olan br şey ama bu ay o yumurtlama ağrısı kasıkta çok uzun sürdü neredeyse tüm gün diyebilirim. Ardından iki gün sonra sağ kasığımda ağrı başladı şu anda da hala devam ediyor. Adetimde gecikme var 2 gün oldu. Dün birde göğüslerime dokunamadım öyle bir acı çektim ki sanırsınız göğsümü kestim gibi. Brde yine iki gündür böyle sırtım ayaklarım vs çok üşüyor karda kalmış gibiyim hep ürperti var. Akıntım çok arttı iki gündür adet oldum sanıyorum gdip bakıyorum akıntı. Hemde epey çok. Birde dün böyle6 göğsümüm o kahverengi yerine baktım bildğin şişti ve böyle5 kabarcıklar oluşmuştu. Bu belirtiler hamilelikle ilgili mi yoksa abartıyor muyum? Bu arada mide bulantım yok gaz sıkıntım var. 

3 Cevap

0 oy
(545 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Belirtiler kişiye göre değişir. En iyisi kafanı kurcalayacağına bir test yapman. Hayırlısı olsun hakkında.
(545 puan)
Valla Allah verdimi ilkinde oluyor işte. Bizde ilk gebeliğim ilkinde oldu. Sadece deneyelim bir sorun varmı bizde dedik tutmuştu ama kaybettik. Şuanki için bir süre beklemek zorunda kaldık. Sonra yine Rabbim nasip etti. Olacağı varsa olur.
(14 puan)
Çok üzüldüm ilk bebeğiniz için. Allah diğer çocuğunuza uzun sağlıklı ömür verir inşallah. Hayırlısı olsun. Sonucu açıklarım buradan çalışıyorum bugün. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
(545 puan)
Merakla beklicem. Hayırlısı inşallah. Rabbim gönlünüze göre nasip etsin :)
(110 puan)
Bende balayı sürecmde ilk 10 ğün içinde hamile kaldım bizde korunmamıstık suanda da 7 haftalık hamileyim rabbim nasip etsin yeterki
(116 puan)
Bnm de ilk denememde olmuştu  orasini  allah bilir .
-Reklam-
0 oy
(5,553 puan)
Adetin geçmiş test yapmalısın, belirtiyle hamilelik anlaşılmıyor
(14 puan)
Test için 1 hafta geçmesini beklemeli miyim sizce? Şimdi yapsam çıkar mı?
(5,553 puan)
Çıkar tabii ben 2. günde öğrenmiştim
(545 puan)
Ben ertesi gün yaptım öğrendim. Rahat çıkar varsa
0 oy
(116 puan)
Benim de böyle  olmuştu  sonra hamile olduğumu öğrenmiştim tabi  bu kişiden  kişiye  degisiyor 

İlgili bir soru bulunamadı

656,023 soru

3,446,588 cevap

4,281,679 yorum

185,332 üye

...