0 oy
366 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (44 puan)
Merhabalar anneler, 4 tane test yaptim pozitif cıktı ama doktorlarım tatilde. 6+1 günlük hamile olduğumu gösteriyor uygulama. Çok kaygılı hissediyorum sanki şu sıralar doktora gidip onaylanması lazım öyle değil mi ? Göğüslerim ağrılı ve hassaslik vardı ama bugün çok fazla hissetmiyorum. Ayrıca göbeğimde ve sırtımda kaşıntılı kırmızı çizgiler var. Nemlendiriyorum ama geçmiyor. Doktora gidene kadar tavsiyelerinize ihtiyacım var.  bulantı yada baş dönmesi hissetmiyorum bu da normal mı ki? Teşekkür ederim. 

3 Cevap

0 oy
(2,284 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Merhaba canım hiç korkma artık hamile olduğunu biliyorsun kendine dikkat et nasıl mi ağır kaldırma beslenmeme dikkat et vs. Bulantılar kişiden kişiye değişir benim bulantı 8. Hafta da başladı ve bir hafta on gün sürdü şimdi iyiyim. Hem doktora gidene kadar bebeğin buyur  biraz keseyi görürsün kalp atışlarını duyarsın inşallah 
(44 puan)
Ne kadar mutlu oldum aynı şeyleri duyunca. 4 yıldır bekledigim mutluluğum ama kaygılarımdan dolayı hiç sevinemiyorum. Inşallah duyarım çok teşekkürler yorumunuz için.
(2,284 puan)
Kaçıncı çocuk olsa da kaygı olur annelik güdüleri bunlar çok normal ama kendini strese koyma rahat olmaya çalış. Sakınilan göze çöp batar Allah korusun akışına bırak
(44 puan)
Allah korusun. Umarim her sey yolunda gider inşallah.
-Reklam-
0 oy
(187 puan)
Ben 8 9 haftalıkken gitmiştim kaynanam gil acele etme falan demişti hem ozaman kalp arısı falan net olur birazda buyurmuş olur acele etmeyin benim yengemde 5 haftalıkken gitti acele edip ne kallp ayısını duyabıldı hemde alttan bakmıslar kanaması oldu bıde ozele bos yere para verdı 
(44 puan)
Turkiyede olsam yardım alırım ama yurt dışında ve yalnızım. Sanki yanlış gidiyor gibi hissediyorum hep.
(187 puan)
İlk başlarda boyle hissetmeniz normal dua edin inşallah Bı sorununuz yoktur
(44 puan)
Amin Inşallah çok teşekkür ederim. Umarım her şey yolunda gider.
0 oy
(71 puan)
Merhaba bende 6+2 haftalık hamileyim mide bulantım falan yok göğüs hassasiyetin vardı oda baya azaldi. Endişe etmeyin derim. Kanamaniz olursa sıkıntı böyle birşey yoksa kendinizi boşuna strese sokuyorsunuz.
(44 puan)
Çok teşekkür ederim yalnız olmadığımi bilmek çok rahatlatıcı. Kanamam yada kramplarim belim haricinde yok çok şükür . Sadece biraz bel ağrım var ve kaşıntı.
(71 puan)
Doktora ne zaman görebileceksiniz? Ben gittim keseyi gördük iki hafta sonra tekrar gideceğim. Kendinizi strese sokmayın. :) Sağlıkla bebeklerimize kavusmakta nasip olur insallahh
(44 puan)
Doktorum bu ayin 16sinda geliyor ama burda isler o kadar garip ki randevusuz asla almiyorlar ve randevu da günler sonra olabiliyor. Hali hazırda ayın 28inde var zaten randevum ama şimdi testlerden gebeliği öğrenince erken gitmek istiyorum. Bakalım verecekler mı.. :/ amin inşallah sağ salim alırız. Bir soru daha,sizde de var mı göbek ve yan taraflarda kaşıntı ve kırmızı çizgiler?
(71 puan)
Hayır yok acaba giydiginiz çamaşırlar mi rahatsız ediyor sizi pamuklu kıyafetler daha rahat oluyor
(44 puan)
Hiç bilmiyorum sürekli nemlendirdigim hâlde, gene de geçmiyor. Aslında pijamalarım hep pamuklu ama.. bakalım belki geçer.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 199 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
10 Ağustos 2023 Hamilelikte Testler kategorisinde sinemyvz (100 puan) sordu

668,602 soru

3,499,767 cevap

4,353,497 yorum

188,544 üye

...