0 oy
391 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)

14+3 günlük gebeyim. Özel hast gittim de doktorum bebek kilosu boyu vs. Demedi. Ve tahliller kan  eksikliği değeri vs. İstemedi.

İlac yazmadı. İlaç kullaniyor musun dedi. Sadece sağlık ocağın verdiği vegaferon kan yapıcı kullaniyorum dedim. Ve vitamin ilaçlari bsy yazmadı. 10 gün sonra kontrole gelelim dedim yok dedi. Ay da 1 yeter dedi. 

Boy kilo için daha küçük old için soylemeye gerek yok dedi. Şimdi kızlar bu hafta yapılması gereken veya olması gereken neler?

8 Cevap

0 oy
(8 puan)

Cevaplariniz için teşekkür ederim )))) :ermm::)

-Reklam-
0 oy
(1,705 puan)
Bence doktorunu degistir ben 9.haftadan beri ayni doktora gidiyorum her kontrolumde boyunu kilosunu soyluyo butun organlarini tek tek gosteriyo anlatiyo surekli de kan idrar tahlili isteyip takip ediyo
0 oy
(915 puan)
Evet daha küçük dememesi normal ama ikili tarama oluyor onu niye teklif etmedi acaba? O soylemek zorunda, kabul edip etmemek size kalmış. Bazen kan degerlerini gormek isteyebilirler ama siz zaten kan yapıcı kullandiginiz icin istememis. 10gunde bir cok az naaptiniz öyle :) doğuma yakin öyle gidilir. Sorun yok. İkili yaptirmayi dusunuyorsaniz devletten randevu alip yaptırın ama sureniz de geciyir ondan istememis olabilir. 11-14 arası yapılıyor.
(8 puan)
Verdiğiniz bilgiler için tsk ederim
0 oy
(125 puan)
Bide ozel hastane! Normalde kan idrar rutin yapilir cnm. Ilaci da kendi verse keske. Nasil dr ki. Bnce dr degistir. Devlette bile bu kdr sorumsuz degil. 2Li test yaptir demesi lazim. Kan degerine bakip ilac vermsi, duzenlemesi gerek. Bebek boyutu kucuk ama haftana gore nasil onu soylemesi gerek. Seni bazi konularda uyarmasi gerek. Birsuru sey yani. Bosuna para verme o dr cnm.cinsiyet fln soyledimi mesela.
(8 puan)
Evet cinsiyeti söyledi. Verdiğiniz bilgiler için tsk ederim
0 oy
(156 puan)
Doktorunu değiştir ben 8+2 haftalığım şuan bile oluşan gelişmeleri tartışıyoruz konuşuyoruz 
0 oy
(117 puan)
Sen kendinde sor yoksa doktorlar soylemiyo bende kəndim soruyorum 
0 oy
(232 puan)
Bnde 11+1 hafta gebeyim boyu 4 bucuk cm di kilo zaten solemedi cinsiyet ne soledimi bana vitamin kan magnezyum verdi
0 oy
(2,360 puan)
Ben 14. Haftada gittigimde viramin ilaçları yazdı decavit, D vitamini damla bide kan ilacı yazdı ferro sanol

İlgili sorular

652,545 soru

3,433,459 cevap

4,266,568 yorum

184,423 üye

...