0 oy
428 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (19 puan)
Dün yazmıştım, 5 haftalık hamileyim kanamam var diye. Doktor, sorun yok deyip eve göndermişti. Gece sancı ve kanamam arttı. Bugün tekrar doktora gittim. Kimyasal gebelik dedi. İlki de boş gebelikti. Detaylı inceleme talep ettim. Ama okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikte sonra hemen hamile kalınabiliyormuş. Bu durumu yaşayanlar var mı? 
Gebelik haftası 5

8 Cevap

0 oy
(151 puan)
Yaşamadım ama bende kimyasal gebelik sonrasi hemen hamile kalınıyor diye biliyorum canim. ama sana tavsiyem 1 adet  gördükten sonra gebelik düşün. Kan degerinin sıfırlanması icin dedim yinede sen daha iyi bilirsin. 
(19 puan)
Bir hafta kanamam olacak zaten. Haftaya jinekoloğa gideceğim. Bakalım o ne diyecek. Sonuçlar falan illaki geçer bir ay daha.
(151 puan)
Yada en sağlıklısı jinekolağa muayene olduktan sonra doktoruna danış ona göre hareket et. Böylesi senin icinde olacak bebegin içinde daha sağlıklı olur.
(19 puan)
Aynen, öyle yapmam gerekiyor. Çok teşekkür ederim ilgin için.
-Reklam-
0 oy
(198 puan)
Ben yaşamadım ama çok yakın  bi arkadaşım yaşadı kimyasal gebelikten hemen sonra gebe kaldı. Şuan sağlıklı bi gebelik dedi doktor.
(19 puan)
Çok sevindim arkadaşın adına. Ben de öyle olmasını istiyorum. Ama korkum çok büyük.
(198 puan)
Korkma canım seninde olacak inşallah.. yeterki toparlan ve pozitif düşün :)
0 oy
(35 puan)
Canim boş gebelikte belirtilerin varmydi ?
(35 puan)
Ben 6 haftalik oldum keseyi gordu ayin 30unda kontröle gidicem insallah olusmustur bebegim
(19 puan)
İnşallah canım, hani bir belirtisi de yok ki, tek çare beklemek. Neden boş gebelikten şüpheleniyorsun? Sadece korku, kuruntu mu?
(35 puan)
Kalma öyle geliyo canm degerlerim baya yükselmiş 2473tu bir hafta sonra gene yaptırdım 24190 cikti kanka degerlerm
(19 puan)
Boş gebelik olma ihtimali çok düşük o zaman. Çok fazla yükselmiş bende 1000 küsurlu falan artıyordu. 6 veya 7 bin civarında kalmıştım ben yanlış hatırlamıyorsam. Ama o kadar yükselmediğine eminim. Yaklaşmadı bile ki ben 10 haftalıkken kürtaj oldum.
(35 puan)
İnşallah canım bakalım ayin 30unda gidicem görürüm inşallah bebeğimi bide kalp atsilarni
0 oy
(18 puan)
Ben 6 kere kimyasal gebelik gecirdim canım gitmediğim doktor kalmadı pisikolojim bozulmuştu artık kimse çare bulamadı enson medical park pendik doktor semra hanıma gittim birtek o anladı sıvı birikmesi var dedi rahimde bebeğin tutunmasını engelliyor dedi:((( sonra histeroskopi önerdi ve oldum 3ay sonra hamile kaldım ilk öğrendiğimde kan tahliline bile inanmadım çünkü kimyasal gebelikte bthcg yükseliyor sonra düşüşe geçiyor yani diyecegim doktorlar hamile kalabilirsin diyor ama hemen olmuyor ben 3yil savas verdim şimdi çok şükür 30 haftalık hamileyim zor süreçler iyi bir doktorun araştırması gerekiyor ihmal etme basit birşey gibi söyleniyor ama değil rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkesede nasip etsin inşallah 
(19 puan)
Çok şükür sahip oldun bebeğine. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Bir kadın böyle bir şeyle sınanmamalı. Hele üst üste olunca. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Çok zor. Önceleri böyle olaylar yaşayan kadınlara üzülürdüm. Bunu yaşamadan nasıl kötü bir şey olduğunu anlayamaz kimse. Sadece o anlık o kişi için üzülürdüm. Yaşayanın üzüntüsü kesintisiz oluyor.
(18 puan)
Ihmal etme ve umudunu kaybetme kendini rahat bırak Allah'ım sana bıraktım de ben oyle yaptım ve işe girdim kafam dağılsın diye hic beklemediğim anda rabbim verdi çok şükür kucağıma almayıda nasip etsin inşallah güzel dileklerin için teşekürler allahım hayırlısıyla sanada nasip etsin inşallah canım güzel haberlerle görüşmek dileğiyle...
(19 puan)
Çok teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle
0 oy
(841 puan)
Ben yaşadım canm şuan 8+5hamileyim hemen üstüne kaldım kimyasal gebelik geçirdim korkma kimyasal gebelik ten sonra daha rahat gebe kaliniyomus
(19 puan)
İnşallah benim de öyle olur. Rahatça gebe kalabiliyorum ama sağlıklı olmuyor. Detaylı inceleme yapıldıktan sonra tekrar deneyeceğim.
0 oy
(2,011 puan)
Evet kalabiliyorsun kimyasal gebelik gebelikten sayılmıyor merak etme içinde embriyoda yok kesede hemen kalırsın detaylı kan tahlili yaptir kanda iltihap olduğunda bile sorun yaratıyor ben onun için ilaç kullandım kanımda parazit çıktı ve o ay hamile kalmışım şuan 3 haftalık gebeyim 2 günde bir beta degerime bakilicak
(19 puan)
Güzel haberler ver bana da lütfen. Başkalarının iyi haberini duymak beni mutlu ediyor.
0 oy
(93 puan)
Canim ben kimyasaldan sonra adet gormeden kaldim hamile 
(19 puan)
Çok şükür. Peki, şu an hamile misin?
(93 puan)
Evet canim 3 ay bitti
(19 puan)
Çok sevindim :) Allah hayırlısıyla kucağına versin inşallah :)
0 oy
(234 puan)
Canm ben yaşadım ama biraz bekle vücudun kendine gelsin kendini toparla biraz
(19 puan)
Jinekolog kontrol ettiğinde sorun yoksa bir süre dinlenmeyi düşünüyorum psikolojik olarak düzeltmek için.
(234 puan)
İnan bende zor atlattım ama in iyi ilaç Allah'a dua etmek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.

648,944 soru

3,419,410 cevap

4,250,602 yorum

183,428 üye

...