0 oy
303 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Merhaba hanımlar.25.haftadayim seker yüklemesi yapıldı 50lilik ama tokluk sekerim yüksek çıktı.haftaya 100luk yaptiricam dedi Dr.bide hamileliğin başlarında tiroidim yüksekti ilaç kullandım düştü şimdi tekrar yükselmiş ona da baktiricam dedi.siz nlr yaptınız bu donemde ilaç vs ne verdi Dr lariniz
Gebelik haftası 25

3 Cevap

0 oy
(26 puan)
Canım bende de tiroid vardı hamilelik öncesinde de vardı  hep ilaç kullandım hiç bırakmadım. Dozunu artırmışlardı 
(255 puan)
Benimde tiroitim var sizinki kaçtı
(40 puan)
Benim ilk gebeligim dahil biseyim  yoktu.ama bu hamileligimde ilk basta bi yuksek çıktı sonra ilaçla düzeldi bıraktım simdi yine yükselmiş.neden olur bilmiyorum tekrar test yapılıp yine ilacami başlatırlar ki?
(26 puan)
Benimde  tiroidin var hamilelikten önce 3 kusurlerdeydi  önce 2.5 altına düştü sonra da 1.5  düşmüştü doğumdan sonra yaptırmadım. Ama hala ilacı kullanmaya devam ediyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,695 puan)
Tiroit ilacını doğuma kadar düzenli kullanman ve aylık kontrol ettirmen lazım gebeliğin ilerledikçe yükselme ihtimali oluyor ona göre ilacın dozunu arttırıyor doktor. Şeker içinde diyet verir sana büyük ihtimalle. 
(40 puan)
Düşmüştü benimki canım biraktirdilar o yüzden.yine yükselmiş neden yükselir hic bilmiyorum fikrin varmı?
(1,695 puan)
Hangi doktor bıraktırdı. Normalde düşmüş gözükse bile bırakmak doğru değil aynı dozda devam etmeliydin. benımde 2 ay önce düşüktü 2.5 civarı ama kullanmaya devam ettim geçen ay 4 çıktı bu sefer dozu yükselttik. Gebelikte daha fazla ihtiyaç oluyor bu hormona vücut karşılayamayınca dışarıdan takviye almak gerekiyor o yuzden haftan ilerledikçe de yükselme olabilir doğuma kadar hiç bırakmaman lazım. Ben 3 gebeliğimde de yaşadım doktor doğuma kadar hiç bıraktırmadı.
(40 puan)
Ay bilmiyorum canım ya.bi drum  hic ilaç kullanma dedi biri kullan dedi.yinede düşene kadar kullanmistim.sonra duzelince bıraktım.daha önceden hic yasamadigim  için tiroidle alakalı bi durum bilmiyodum.çocuğum iyi görünüyor ama bi sıkıntı oluşturmaz dimi.aşırı yüksek değildi hic bi zaman biraz yükselince düşük dozdan baslatmisti.aşırı moralim bozuldu şimdi
(1,695 puan)
Moralini bozma canım birşey yoktur inşallah. Bundan sonra düzenli kullanırsın çokta yüksek değil diyorsun zaten 2.5 altı olması lazım gebelikte.
0 oy
(1,010 puan)
İlac kulandigim haldemi turiod yuksekmis canmm 
(40 puan)
İlk donem kullanmistim düşmüştü biraktirdilar canim.25haftalik oldum yine yükselmiş yine ilavami baslatcaklar  simdi
(1,010 puan)
Aslinda nie birqktrdilarki benmde yukselmisti hamilelik boyunca kullanacakmisim kulaniyormda
(40 puan)
Ya aslında su pandemide döneminde neye kime inanacagimi şaşırmış durumdayım.hem özele hem devlete gidiyorum Dr larin  biri ilaç kullan diğeri boşver kullanma demişti ben 2ay kullanmıştım.kan testimde  2.5un altında çıkınca bıraktım.simdi yine yükselmiş kafam allak bullak oldu.dahilyeye gorunucem yine ama yeni yükseldi çocukta bi sıkıntı oluşturmaz sanırım yani insallah.normalde tiroidinle ilgili daha önce hic birşey yasamadim hep nornaldi.bide hamileyken kullanilan tiroid  ilaçlarını doğumda soluyonussunuz çocuğa bakiyolarnis ondada sıkıntı varmı diye varsa onada  baslaniyomus
(1,010 puan)
Neyi soluyomusuzq anlamdm canm seninki kaca yukselmiski norml yukselmesi cunki hamilelikte tiriod yukselebiliyo sizi cok korkutmuslar galiba
(40 puan)
Yok siz değil canım.Dr lar bile farklı şey soluyo.özel deki hic kullanma dedi.devletteki dahiliyrye gönderdi.kafalar karışım onu dedim.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
23 cevap 813 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
5 cevap 324 göst.

649,319 soru

3,420,781 cevap

4,252,414 yorum

183,517 üye

...