0 oy
610 göst.
Doğum kategorisinde (82 puan)
Arkadaşlar uzunn bir maratonu bizde hayırlısı ile bitirip başka bir maratona başladık. Oğlum sonunda doğdu. Normal doğumla dünyaya geldi. Sabır ve sevginin sonucu çok güzel hanımlar. Sizlerinde içinden geçirdiği gibi acaba bende doğurdum sonunda diyebilecek miyim diye geçirirdim. Sonunda nasip oldu. 17 saat süren bir serüvenimiz var. Uzun uzun anlatmak istemem. Çünkü bana kolay olan size zor ya da tamm tersi olabilir. Doğum herkesin bedenine özel birşeymiş arkadaşlar. Hepinize en  güzel ve en sağlıklı doğumlar nasip olsun. Evlatlarınızı size bağışlasın güzel rabbim. Allah'a emanetsiniz hanımlar.

6 Cevap

0 oy
(73 puan)
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah :) Kaçıncı haftada doğum oldu acaba birde belirtileriniz nasıl başladı?  39 olduk ama hiç gelesi yok gibi bizim oğlanın:) 
(82 puan)
39+3 te doğdu. Belirtiler 1 gün öncesinden başladı canım. Benim ağrım olmadı. Suyum gelmeye başladı yavaş  yavaş. Sabah 11 de başladı. Sonrasında direkt hastahaneye gittim. Akşam 5 e doğru ağrılarımı hissettim. Ertesi gün sabah doğurdum 4.35 te.
(73 puan)
Suyunuzun geldiği belli oluyor muydu hani bazıları fark etmedim falan diyorlar ya. Benimde bir kaç gündür adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor sırtım ağrıyor ama şiddeti artmıyor
(82 puan)
Evet sabah saat 11 de uyandım baktım ılık ılık birşeyler akıyor anladım tabi. Doktorum suyun gelirse hiç bekleme gel demişti bende hemen gittim. Ama önce ağrıların başlaması daha iyiymiş doğum sürecini kısaltıyormuş. Benim ağrılarım çok geç başladı.
(73 puan)
Anladım hayırlısı ile kucağına almışsın artık darısı bizlere :)
-Reklam-
0 oy
(41 puan)
Hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah. 40 haftaligim bekliyorum bende hayırlısıyla doğururum  insallah
(82 puan)
Teşekkür ederim canım. Heran sürpriz yapabiliyorlar. Hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim :)
(41 puan)
Bekliyorum o sürprizi hazır vaziyette
(41 puan)
Doğumun nasıl oldu burda yazılanlar kadar abartılı değil herhalde korktuğumuz kadar var mi yada fazlamı evham yapiyoruz
(82 puan)
İşte ben ne söylesem yalan olur. Acı eşiği denilen şeye bağlı herşey. İlk doğumlar ama hep zor oluyor dediler ebeler falan. Ben artık sancılarım şiddetle ince sezaryene çevirin diye yalvardım. Herşey çok güzel gidiyor sona yaklaştık pes etme dediler. Sonra kendimi topladım. Başarıcam dedim. Kolay olmadığını söyleyebilirim sana. Ama bir sonu var. Bitecek diye şartlandır kemdini. Geçecek bebeğimle kavuşucam ve onu alıp eve gidicem. Ve bolbol dua et. Çok rahatlıyorum.
0 oy
(1,346 puan)
Hayırlı olsun tatlım  normalde alltan dikiş atıyorlarmi en korktuğum şey
(82 puan)
Oda size bağlı arkadaşlar bana atıldı. Ama o en kolay kısmı hiç takılma.
0 oy
(313 puan)
Hayırlı olsun canım rabbim sünnetini askerliğini de göstersin murvetini de :) 

Bizim kaldı 39gun
(82 puan)
Çok teşekkür ederim :) güzel günlerini hep görelim evlatlarımızın. Hemen geçiyor bimbakmışsın sende doğurdum diyivermişsin. Allah sizlere de hayırlı doğum nasip etsin.
0 oy
(1,030 puan)
Sağlıkla büyüsün inşallah bende heyecanla bekliyorum bu ara ilgimi çeken doğum yaptım postları Kaç haftalık nasıl belirti ler oldu diye son 9gün
(82 puan)
Öncelikle teşekkür ederim. Benim suyum geldi. Sonrasında 17 saatin ardından bebeğime kavuştum. Zorlu bir süreçti ama geçti. Doktorum önce ağrın olsaydı daha kolay olurdu diyor. Benim ağrılarım çok geç başladı.
0 oy
(306 puan)
Allah razı olsun canım rabbim sizinkileri de analı babalı büyütsün Allah acılarını göstermesin canım ❤️
(82 puan)
Çok teşekkür ederim. Cümlemizin inşallah.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,152 göst.
–1 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.

651,022 soru

3,427,243 cevap

4,259,786 yorum

184,000 üye

...