0 oy
1,797 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)

Ben 18. haftada serklaj olmuştum. Önce endol kullandım. Sonra Nidicard'a geçtik. Salı günü  37. hafta bitecek. Doktorum yarın son kez iç dedi. Sonrasında doğum sürecini nasıl oldu? Sancı oldu mu hemen yoksa normal devam mı etti?

Ayrıca serklajlı olanlar kaçıncı haftada nasıl doğum yaptınız?

Çift yönlü bir soru oldu bu. Teşekkür ederim şimdiden. :angel:

Gebelik haftası 36+5

4 Cevap

0 oy
(65 puan)
Serklajlı olan arkadaşlar durumlarından bahsetseler :) 
-Reklam-
0 oy
(308 puan)
Ya arada postlarına bakıyordum, algıda seçicilik benimkisi, bir kayıp verince herşeyden korkar oluyor insan. Hayırlısıyla gelsin bebeğin. Son kontrolde doktorunun söylemesi gerekiyordu aslında doğum şeklini. Burada bir arkadaş vardı, dikişi alındı 2 gün sonra normal doğum yaptı ama sezeryan olacaksa orada alınıyor. Anladığım kadarıyla daha dikişlerin duruyor. 38de falan olabilir sezeryan olacaksa. Ben de senden birşey öğrenmek istiyorum, Serklajdan sonraki süreç nasıl oldu bahseder misin biraz. Hamile değilim henüz ama süreç de çok korkutuyor beni. Kilo alımı, beslenme, kasılma oluyor mu, kanama vs. 
(65 puan)
Yaa bu hamilelik sürecinin dışı seni içi beni yakar :)) 32ye gelene kadar her kontrol çok stresliydi. Rahim ağzı 10 mm civarında seyretti hep. Sadece dikiş tutuyor diyordu doktor. Allahıma bin şükür dikiştr sıkıntı olmadı da geldik bugünlere:) Amin inşallah senin de her şey iyi olur hakkında canım benim.
(308 puan)
Nasip ya aslında herşey 10 mm ile baya direnmişsiniz valla, sıkıntılı haftaları geçirince insan biraz rahatlıyor ama yine de ne kadar geç doğum o kadar iyi diye düşünüyor :)) normal bir hamilelik geçiremiyoruz maalesef hep stres. Neyse ki o günler geride kaldı, asıl maraton doğumdan sonra başlayacak :)))
(65 puan)
Valla çok şükür o günler de geçti. Allahın izniyle sağ salim alsam kucağıma sağ salim devam etsin inşallah şey :) ne kadar şükretsen az işte :)
(97 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba benimde 13 haftalikken dikis atildi ve 10 mm ile dr dikis atacak mesafe anca kalmis ben ilk defa rastladim bu kadar serviks kisaligina bu haftalarda dedi. Cok korkuyorm nasil atlattinz ne ilaclar kullandinz acaba bilgi verirmisnz
(3 puan)
Canım birazbahsedersin suan bende hastanede yatıyorum ve cok korkuyorum 10mlme düşmüs Bi tek dikiş tutuyor dedi ve kasılma kanama cok var bende duanıza talibim
0 oy
(67 puan)
İlaç konusunda cevap veremeyeceğim hatırlamıyorum ilaç kullandığımi ama ilk gebeligimde 26.haftada serklaj oldum 37+2 de sezeryanla doğum yaptım. Dikisi de doğumdan 2 ay sonra filan aldı Dr.um..

Simdi yine hamileyim 12.haftada dikiş atılacak dedi Dr..önceden çocuk yokken iyi yattım is yapmadım ama simdi oğlum var üstelik özel gereksinimli bir çocuk.. Benimde dikiş sonrası süreçten cekincelerim var.
(65 puan)
Siz yazmadan bir gün önce doğum yaptım ben :) 38+6da aldılar. Çok şükür iyiyiz. İlacı bıraktıktan sonra da sancı olmadı. Serklaj ipini de 40 gün sonra gel o zaman alacağız dedi. Neden ameliyat sırasında almadı bilemiyorum. Ama önemli olan sağ salim bu noktaya gelebimekti çok şükür :))
(67 puan)
Anali babalı büyüsün inşallah. Benim de dikişi doğumdan sonra alçılardı.
0 oy
(175 puan)
Geçmiş olsun kuzum bende serklajliyim 30 haftalık olduk bugün 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 456 göst.
0 oy
1 cevap 437 göst.
0 oy
3 cevap 880 göst.
0 oy
4 cevap 1,429 göst.

649,450 soru

3,421,421 cevap

4,253,053 yorum

183,559 üye

...