0 oy
359 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (340 puan)
Kizlar ilk gebeliğim 18 haftalik hamileyim erkek bebek . Ama hala hissetmedim hareketlerini belkide ben anlamiyorum tecrübesizligimden dolayi bilmiyorum . Merak ettiğim şey çok daha erken hisseden hamileler var ilk gebelik olmasina rağmen kilonun bi faktörü varmidir acaba
Gebelik haftası 18

4 Cevap

0 oy
(393 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Karın kası gevşek olanlar daha erken hissedıyor mesela ben eskıden obez biri olarak sımdı zayıfım karın kaslarım gevşek ben 16+0 da ilk hissettım 17 den sonra baya baya dısardan goruyodum. 20 den sonra hele maşallah. İlk gebelık üstelık. Bebekte bi sorun var anlamına gelmiyor karın kası gevsek olan erken hissedıyor sıkı olan gec. Bu yuzden diyolar 2. Gebelıkte daha erken hissedılır dıye cunku karın kasları gevsemıstır.
-Reklam-
0 oy
(157 puan)
24. Haftaya kadar hissetmedim ben . Hatta aile hekimliği  tetanoz aşısını bu yüzden geciktirdi.  64 kiloydum . Çok uzun değilim. Normal kiloluydum onunla alakası vardır belki ama hareket ilk gebelikte kişiden kişiye değişiyormuş.  
(157 puan)
Ben de pcoluyum bekarligimdan beri var yani.  20 den önce yapanı duymadım.  20 de görüştüğümüzde bana sorduğu ilk soru hareketini hissediyor musun dedi yok dedim . Detaylı ultrason yaptır bi sorun yoksa ona göre ilk dozu yapalım dediler . 24 te ilk dozu yaptılar
(340 puan)
Ben yarin gidiyim yüzyüze konuşayım en iyisi ebeyle . Bende hissetmedim çünkü hala
(99 puan)
Banada hissedio musun ddi hayır ddim o zmn kalp atışına bakalım ddi kalp atışı vardı yaptı aşımı 17 haftalıktım
(340 puan)
Kızlar aşımı oldum bugün sabah gitmeden önce kendi doktorum ile görüştüm onun onayini alip gittim . 20 den önce vurulmam doğrumu bebegin hareketlerini hissetmedim henüz sorun olur mu vs diye . Bi problem yok yaptır tatlım dedi . Bende yaptırdım ilk dozu bilginiz olsun :)
(157 puan)
Bi sorun olmamasına gerçekten çok sevindim . Sürecin başından beri olumlu konuşan güzel bisey söyleyen kimseye rast gelmedik .
0 oy
Bacı 47 ile ile gebe kaldım. İlk hareketlerini 16da hissettim baya dal gibi zayıfım doktorum demisti hareketlerini erken hissedersin diye dediği gibi de oldu valla. 
(340 puan)
Kilo etkili diyorsunuz yani :) ne güzel erken hissetmişsiniiz
Kilo bence etkili arkadasımla aramda 2 gün var mesela aynı boydayız ama o biraz kiloluydu o 22 de hissetti. Kilo cok etki ediyor bence. :)
(864 puan)
İlk gebeligim 43 le hamile kaldim en son 45 olmustum 16+5im bu hafta hissetmeye basladim boyle pitirti seklinde ama eminim bebek hareketi olduguna sirt ustu uzanip.elimi koyunca bile anlayabiliyorum
Hissedersin bacı :)
0 oy
(241 puan)
Evet malesef kilo çok etkiliyor ileriki haftalarda bile çok az hissediyor anneler çevremden şahit olduğum kadarıyla bide bir dr canlı yayınında da görmüştüm kilon varsa hissetmemen normal henüz 

647,838 soru

3,415,305 cevap

4,245,771 yorum

183,107 üye

...