0 oy
398 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (54 puan)
Hastsnedeyim halen..Evet 24unde konu acmistim cok cok az bi kanama olmustu.tirnak kadar.hemen acile gitmistim ve 1 cm lik aciklik var diyip gondermislerdi. Ve ben eve geldigim gunun aksami agrim vardi ama adet agrisi.her zamanki gibi. Sola yatinca geciyordu.  Gece 3 tu agriyla uyandim.Ama adet agrisinin biraz daha siddetlisi.sabaha kadar artti artik adet agrisi gibi degildi .hatta alakasi yok.  Sabah 10a kadar cektim agriyi.en son dayanilmaz hal aldi. Acile gittik. Ben dedim yine geri gonderirler. Baktilar altta n 3 cm lik aciklik var.  Epidural takildi.suyumu patlattilar. Derken aksam 10 a kadar 10 cm olmustum. Cok guzel ilerliyordu.Tam dogum baslayacakken bebegimin yuzu ve vucudu karnima dogru dönmüstü. Normalde sirt tarafimiza kalca  kemigine dogru olmaliymis. Bir de 4 doktor onu pozisyona almak.icin ugrastilar. 2 saat..tabi ben de 10 cm oldugum icin ikinasim geliyordu.vucut ikindiriyor bu arada sonra istemeseniz de..  ve sonuc bebegimin kalbi kotulesmeye baslayinca sezeryana alindim.. Cok sukur geldi Rabbim nasip etti.Korkularlar streslerle gecirdim her an ona bisey olacak diye. Ilk hamileligim 9 haftalik dusukle sonuclanmisti.. Diyecegim o ki korkmayin bol bol dua edin..Hareketleri azalirsa buraya sormadan hemen acile gidin. Iciniz rahat etsin. Acildekiler bisey derse bile...umursamadan gidin..benim evime uzak olmasina ragmen gittim. Size tavsiyem bebek iyiyse bile sizin iciniz rahat eder psikolojik olarak da iyi oluyor.. Kac defa acile geldim sayisini ben bile hatirlamiyorum.Akraba cikicaktik artik acildekilerle : D

Rabbim herkese bu guzel duyguyu yasatmayi nasip eylesin..Hamilelere de Allah yardimcilari olsun..kolay dogumlari olur  insAllah..
Gebelik haftası 38+5de dogdu (erkek)

2 Cevap

0 oy
(106 puan)
Cok gecmis olsun Rabbim hayirli omurler versin yavrunuza ..
(54 puan)
Cok tesekkur ederim .Allah razi olsun.
-Reklam-
0 oy
(137 puan)
Allah sağlıklada büyütmeyi nasip etsin canım darısı bana 38+2 bir haftamız kaldı inşallah planlı sezeryan :) 
(54 puan)
hadi hayirlisi olsun insAllah..saglikla alasin insAllah.seninki ne guzel planli..ben 40hafta 41 i bile geciririm diyodum. Cunku  jinekolog  ne bi acilma var ne bi hareketlenme..ogun o oyle diyince moralim gitti. Insan bir an once gormek istiyor   ..Hayirlisiyla  sahlikla al bebisini kucagina.
(137 puan)
Sende haklısın canım insan sabırsız oluyor vallahi.. Allah razı olsun canım bu arada Amin inşallah

İlgili sorular

650,323 soru

3,424,577 cevap

4,256,766 yorum

183,778 üye

...