0 oy
1,045 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (461 puan)
Kizlar ilk gebeligim kızım olacak Allahim nasip ederse insAllah. Sorum su 20 haftalik olduk bakiyorum 20 haftalık gebelere karinlari kocaman bende kilo vardı zaten ama gobegim henuz oyle cikmadi kaçıncı ayda hızla büyür bebek hevesliyim tabi merak ediyorum :) 
Gebelik haftası 20+1

7 Cevap

0 oy
(545 puan)
Bu haftalardan sonra buyumeye basliyor artk :)
(461 puan)
Ya sanki hic karnim cikmicakmis gibi hissediyorum :)
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan)
20. Haftadan sonra başlıyor ama kişiden kişiye değişiyor içten de büyüme yapabilir kese o yüzden çok belli olmayanlar var =)) 
(461 puan)
Umarım çıkar da azcik bende öyle gezerim :) herkese bebişim olacak diye ortalıkta gezesim var
(1,558 puan)
Hahaha Allah iyiliğini versin hemi hiç güleceğim yoktu inşallah gönlüne göre olur canım benim =)) ama bu haftalardan sonra hızla büyümeye başlıyor
(461 puan)
Ayy hep gülelim insAllah :) iyi bari bi an once büyüsün vallahi kizimla gobek atacam:))
(1,558 puan)
İnşallah =))))
0 oy
(223 puan)
Ben de senin gibi düşünüyodum dalga bile geçiyorlardı benle hatta biri kilolu halde göbeği vardı benim karnım bile senden büyük senin karnın yok diye aklınca dalga geçti bende ne güzel işte iç karnım büyük sağlıklı olsun da önemli değil karnımın çıkması dedim ama içten içe üzüldüm bebeğimi iyi besleyemiyor muyum diye strese girdim meğer kıskançlıktan öyle dedi iki kızı var benim ilk çocuğum erkek olucak hayırlısıyla başkalarına ben de hamile olmak erkek doğurmak istiyorum diyormuş şaşırdım uzun oldu ama durumumu anlatmak istedim göbek 20 lerden sonra hızla cikiyo sen bile şaşırıyorsun nasıl hemen karnım cikiyo diye :) 
(461 puan)
Kiz anam bu fesatlar her yerde vallahi cekemeyen okadar çok ki gerçekten seni cok iyi anlıyorum çatlasın patlasın. Insan insanin halinden anlamiyor onu anladikta artik kadinda kadinin halinden anlamaz hale geldi bacim. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insAllah.  InsAllah bi an once benimde cikar da azcik cekemeyenlere havami atarim :))
(223 puan)
Amin inşallah canım sağol aman bebek sağlıklı olsun gelişimine dikkat et sağlıklı beslenmeye çalış o da çabuk gelişir zaten karın çıkar yani büyüdükçe
(461 puan)
Öyle tabi o iyi olsunda karnım çıkmasada olur
0 oy
(575 puan)

  • :)ckr ckr mrk etme kuzum sonra koca göbüşle dolş bakalm 
(461 puan)
Ayyyy insAllahh o gunleride görürüm insAllah:)
(575 puan)
inşAllahh:)
0 oy
(513 puan)
Artik bebegin büyüme periyoduna girmiştir bu haftadan sonra daha cok kilo alır 
(461 puan)
InsAllah sağlıklı olsun da tabi. Ama ilk olunca herkes anlasin hamile olduğunu istiyorsun sanirim yada bi tek bende var bu bilemiyorum ki :)
0 oy
(72 puan)

Valla bende kiloluyum 23 haftalık gebeyim banada diyolar hiç belli olmuyo diyorum bunun için büyüttüm karnımı o rahat etsin die cevap veremiyolar :)

(461 puan)
:))) aman insanlara bakarsak ohooo susmazlar bacim bakma sen onlara. Allah var bana daha diyen olmadi ama derlerse seni mi gerdi ayol benim icimde büyüyor der gecerim :)
0 oy
(72 puan)

NValla bende kiloluyum 23 haftalık gebeyim banada diyolar hiç belli olmuyo diyorum bunun için büyüttüm karnımı o rahat etsin die cevap veremiyolar :)

İlgili sorular

647,101 soru

3,412,618 cevap

4,242,297 yorum

182,900 üye

...