+1 oy
1,276 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (204 puan)

Bugün çok sancım çıktı nst de rahim ağzında da açılma teşebbüsü varmış doktor bu ilaçları verdi erken doğum riskine karşı da ciğer geliştirici iğne verdi. Nidicard adlı ilacı bir hafta kullan sonra bırak ondan sonra bebek gelse de sorun olmaz dedi. Sorum şu bu ilacı kullanan oldu mu bıraktıktan ne kadar süre sonra doğum oldu ? Bir de ciğer geliştirici iğneden sonra bebeğin hareketlerinde değişiklik oluyor mu?

image

Gebelik haftası 36

2 Cevap

0 oy
(65 puan)
Ben 32den itibaren kullandım Nidicard'ı. Aynı şekilde ciğer geliştirici de vuruldum iki doz halinde. Şu anda 37+3.37 bitiminde bıraktım ilacı. Doğum yapmadım hala :) 9 Kasım'a gün verdi doktor. Öncesinde olsa bile sorun olmaz dedi aynen. Ciğer geliştirici sonrasında da bir değişiklik olmadı bende. Normalde ne kadarsa o şekilde hareket etmeye devam etti. 
(204 puan)
Çok teşekkür ederim. Ben bugün nidicard dan 3 tane aldim gün içinde ve şu an başım çok kötü ağrıyor migrenim tuttu galiba yan etkilerinden biri baş ağrısıymis tekrar içmeye korkuyorum ilacı çünkü migrenim tutunca ilaç da alamıyorum geçmiyor
(65 puan)
Aynen ya öyle bir etkisi olduğunu söyledi doktor o da olmadı bende ama inşallah geçer sizin de zaten az kullanacaksınız Allahtan. Ya uzun olsaydı benimki gibi öyle düşünelim :( günde 4 tane alıyordum bir de ya. Belki sizin de vücud alışır sonraki dozlarda bir etkisi olmaz. Ben öncesinde Endol diye başka bir ilaç kullanıyordum. Belki ondan ilaca alıştı vücudum.
(204 puan)
Ben bi daha icmicem ilacı gece sabahi zor ettim baş ağrısından
-Reklam-
0 oy
(508 puan)
O ilaçları bilmiyorum canım ama 32. Haftada ciğer geliştirici yapılmıştı sonra iki gün bebeğin hareketleri azaldı doktora sordum evet ciğer geliştirici hareketlerde yavaşlama azalma yapar dedi
(204 puan)
Teşekkür ederim ☺️

647,749 soru

3,415,020 cevap

4,245,468 yorum

183,083 üye

...