0 oy
586 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (125 puan)
Kızlar doğum a kadar hergün iğne vurulmam gerekiyormuş. Dün ilk defa sağlık ocağında vurdular eşime gösterdiler çok acıdı aynı tetanoz aşısı gibi koldan göbekten vuruluyormuş. Ben kendim korkuyorum kendim vuramıyorum kolum hala acıyo. Popodan falan vuruluyormu bu iğne bilgisi olan var mı. Kusura bakmayın uzun oldu

3 Cevap

0 oy
(67 puan)
Bacaktan yapabilirsin Cnm 
(125 puan)
Yapamıyorum ya zaten iğneden korkan bi insanım
(67 puan)
Ah bende korkan biriyim iğneden alıştım göbekten yapıyorum ilerleyen zamanlarda bacağa gecicem
(125 puan)
İnşallah ben de alışırım canım
(67 puan)
Inşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(470 puan)
Yok canim bnde yaptım 1 ay başkası yapsın bn yapamadım kaynanam yapardı  koldan yapardım bn 
(125 puan)
Sadece bir ay mı kullandın canım doğuma kadar dediler bana
(67 puan)
Doğuma kadar kullanıcam bende
(125 puan)
Şimdi eşim göbekten vurdu ama çok yakıyo ya inşallah çabuk alışırız
(470 puan)
Kaç aylik sin ki sen bn 8. Ayda kullandım sonra bıraktım dikkat etmen lazım elini bile kestim mi kanama durmaz
(125 puan)
11 haftalık canım
0 oy
(3 puan)
Bana da verdi bu iğnelerden.. oksapar dı sanırım... İçeriğinde DOMUZ bağırsak mukozası yazıyor... Çok hassasım bu içerikler konusunda... Kullanmadım geri verdim eczaneye.. hergün pekmezin içine yarım limon sıkıp içiyorum... Doğal kan sulandırıcı..  düşen hemoglobin de yükseliyor... Doktorum çok iyi dedi... doğuma kadar hiç bırakma dedi.. 
(3 puan)
Bunun cahillikle ne alakası var.. Domuzun herşeyi haramdır... Ayet gayet açık.. Diyanete niye güveneyim.. Domuzu da Allah yarattı ama imtihan için yarattı.. Yiyenler ve yemeyenler.. vicdanınıza kalmış.. kimseyi zorlamıyoruz... İçeriğine bakmadan herşeyi tüketen cahil bir toplum olduk çıktık ... Aynı zamanda benim ilacımın içeriği böyleydi hepsi böyle olacak diye birşey yok.. uyarmak istedim sadece.. vebal denen şey budur asıl.. sessiz kalmak..
(65 puan)
Canim ben bir gun kullanmadim bebeyin kalbi durdu.kanamam olmuşdu doktor vurma dedi bende vurmadim.dusune biliyormusunuz bir gun.doktor verdiyse aksatmayin.
(3 puan)
Zekiye hanım.. Evet.. Pıhtılaşma sorunlarında bebek kayıpları yaşanabiliyor yada anne de tehlikeye girebiliyor. Bilmediğim için yazdım rahatça.. kusura bakmayın.. sorun olsun olmasın şimdi her ameliyata girene veriyorlar..
(125 puan)
Öyle canım öteki bebeğimin şokunu atlatamadım hala bunda da aynısı olurmu korkusu var hep o yüzden doktorun her dediğini yapıyorum.
(254 puan)
İçeriğini gayet iyi biliyorum! Hatta benim eşim Arap ve o da içeriğini gayet iyi biliyor. Allah tan sizin gibi yalan yanlış okumamış Kuran'ı. Hee bu kadar kadın bu iğneyi kullanmayıp kayıplarımıza kayıp ekleyelim ve katil olalım. Çünkü bile bile kullanmamak katil olmak bana göre. " çok şükür domuz sokmadı vücudumuza" mı diyelim? 5 evlat kaybettim ben kan pıhtılaşması yüzünden. Acısı hakkında fikriniz var mı? Olmasın, kimsenin olmasının inşallah. O yüzden haram falan değil!

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 331 göst.
0 oy
8 cevap 240 göst.
0 oy
5 cevap 258 göst.
25 Eylül 2019 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Fatma.0151 (111 puan) sordu

648,232 soru

3,416,916 cevap

4,247,574 yorum

183,238 üye

...