0 oy
563 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (123 puan)
Bugün çatı muayenesi oldum. Hiç korkulacak gibi değilmiş kızlar ama gel gör ki iki gün sonra sezeryan olacağım
Gebelik haftası 38+2

5 Cevap

0 oy
(547 puan)
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende normal çok istedim bekledim ama sezeryan oldum cocugun suyu bıttıği için 38+5 ken
(123 puan)
Allah razı olsun canım. Benim de  bebiş biraz iri ve kafa çapı 40 haftalık ile uyumlu cikti. çatim da darmiş zorlar seni dedi. O yüzden sezeryan oluyorum.
(547 puan)
olsun canım Allah sağlıcakla ıkınızı kurtarsın inşallah
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
sezeryan olmanın sebebi nedir?

bende çatı muayenesi olduktan sonra doktor bebek sıkışabilir üst catal kemigin düşük dedi sezeryan olabilir dedi bakalım cuma günü gittigimde netleştircez.
(123 puan)
Benim bebiş biraz iri canım ben de minyon bir şeyim:) bebişin kafa çapı da büyük olunca sezeryan dedi. Çatim müsait değilmiş.
(9 puan)
hmm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
0 oy
(125 puan)
Sezeryan olacağım bende sizin niye sezeryan dediler
(123 puan)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çatim müsait değil malesef bebek de haftasına göre önde o yüzden sezeryan dedi.
0 oy
(459 puan)
Çatı muayenesini merak eden ve tırsan biri olarak diyorum parmak girince acı olmaz da ilk girmesi acıtır büyük ihtimalle dimi canım? Bide neden sezeryan dedi
(123 puan)
Aslında ben evde kantaron ve zaytinyagi karışımı sürmüştüm doktora gitmeden 5 saat önce. Sanırım o yumuşattı vajinayı o yüzden ilk girişte de acımadı sadece hafif bir baskı hissi vardi. Çok şaşırdım hatta bu kadar mı diye. :) Sezeryan olmasının sebebi de bebişin iri ve benim çatımin da dar olması cnm.
(459 puan)
Hımm hayırlısıyla alırsın inşallah canım. Devletemi gidiyrsunuz. Birde nst de sancı felan mı vardıda çatı muayenesi yaptılar
(123 puan)
düzenledi
Yok özele gidiyorum cnm. Nst de biraz sancı çıktı. Doktorum normal doğum yapabilir miyim diye çatı muayenesi yaptı ilk hamileligim bu. Ama bebek kilosu ile catı darlığım aynı oranda çıkmadı. Catima göre bebiş iri görünüyor. Benim çatı en fazla 3 kiloya kadar dogurabilirmiş.
(459 puan)
Hay maşallah canım deme herkese nazar değer. Rabnim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
(123 puan)
Allah razı olsun canım. Amin tüm hamişler sağlıcakla kavuşur bebislerine inşallah.
0 oy
(378 puan)
Hayirlisiyla gelsin insallah cnm peki kilosu kacti?

İlgili bir soru bulunamadı

650,891 soru

3,426,801 cevap

4,259,260 yorum

183,962 üye

...