0 oy
569 göst.
Doğum kategorisinde (268 puan)
Kızlar 39+3 de sancılarım başladı. Kontrole gittim. Doktor bu haftada gelmezse haftaya suni sancıyla başlatalım dedi. Bende tamam dedim. Hastaneden çıktıktan sonra sancılarım başladı bir anda. Program vardı bende onda sancilarimin dakikasını, ne kadar zamanda geldiğini hep tuttum. 5 dakikada 50 40 saniye süren sancılardi. Neyse anladım doğum yapacagimi hemen eve geldiğimde duş felan aldım. Hazırlıklarımı kontrol ettim. Yemeğimi felan yedim akşam. Sancılar devam etti ve sıklaştı. Saat 2 de gittik özele. Sancım var açılmam 2 cm. Sancım olduğu için yatışım yapildi. Suni sancı hiç vermediler kendi sancım çok olduğu için Alttan muayene ediyorlardı sürekli. Ben sancıya değil alttan muayeneye artık tahammül edemiyordum. Açılmam çok yavaş ilerledi. Sancı da kötü ama Allah'tan 5 dakikada bir geliyordu geciyordu. Biraz nefes alabiliyorsunuz yani. Açılma da yavaş olunca artık alttan muayene etmeyin diye yalvariyordum. 4 5 cm olunca bana epidural takilacakti ama olmadı açılma. Nişan felan o anda geldi. Suyum da hep yarım yarım geldi. Sonra Saat 2 gibi sezeryan istedim artık sancılarda sıklaşinca. Belden asagiyi uyusturdular spinal anestezi oldum öğlen 2 de aldım yavrumu kucağıma. Sonra doktordan öğrendim ki kordon dolanmış o yüzden açılmam yavaş ilerlemiş. Bebek inememis aşağıya. Yine normal doğum olurdu ama ben acı eşiğim düşüktü. 48 saat dayanamazdim. Sancıdan korkmayin. Sancı geliyor gidiyor. Dediğim gibi benim açılmam ilerlemedi. Çok şükür şimdi bende bebeğimde iyiyiz. Rabbim herkese annelik duygusunu yaşatsın insaAllah. Hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Gebelik haftası Doğdu 39+3 de

8 Cevap

0 oy
(241 puan)
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah 
-Reklam-
0 oy
(343 puan)
Rabb'im analı babalı büyütsün kuzum
0 oy
(384 puan)
Allah analı babalı büyütsün nasıl sancıydı anlata bilirmisin?
(268 puan)
Belden girip kasiklara doğru yayılan bir sanci. Anlarsın zaten. Hiç hamilelikte su sancım var bu sancım var regl sancısı mi acaba demeyin . Kesinlikle regl sancısı degil. Kasılma oluyor. Yavaş yavaş geçiyor. Sonra birdaha kasılma oluyor tekrar yavaş yavaş gidiyor.
0 oy
(165 puan)
Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah
0 oy
(57 puan)
hayırkı olsun cnm allah bagıslaısn hangi program o bnada yazarmısın bnde kaydetöek istiyorum 
(268 puan)
Kasılmalar diye bir program canım
0 oy
(87 puan)

Gecmis olsun canim Allah anali babali büyütsün  darisi bize <3

(268 puan)
İnsaAllah canım Allah razı olsun :)
0 oy
(285 puan)

Hayırlı olsun Rabbim emzirmeyi de nasip etsin :)


Resûlûllah (S.A.V) Efendimiz - "Kadınlarınıza loğusa döne­minde hurma yediriniz. Kim loğusalığında hurma yerse onun çocuğu AKILLI ve AĞIR­BAŞLI olur. Çünkü hurma Hz. Meryem'in loğusalığındaki yiyeceği idi. (Hz. Meryem vali­demize Allah (C.C.) kuru bir hurma ağacından onu vermişti). Şayet (loğusa için) hurmadan daha iyi bir yiyecek olsa idi Allah (C.C.) Onu Meryem'e ikram ederdi." buyurarak hurmanın önemini belirtmişlerdir.

40 gün boyunca TEK SAYIDA besmele ile ve mümkünse aç karna..

(268 puan)
Allah razı olsun canım :)
0 oy
(577 puan)
Gözün aydın canım. Bizlere dua et, daha çok var. İnşallah bizde hayırlısıyla doguralim.
(268 puan)
İnsaAllah canım. Rabbim biran önce sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 522 göst.
9 Temmuz 2020 Doğum kategorisinde Ayşeyaren (102 puan) sordu
0 oy
12 cevap 675 göst.
0 oy
8 cevap 797 göst.
0 oy
8 cevap 692 göst.
24 Ekim 2021 Doğum kategorisinde Senbilme (414 puan) sordu

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,781 yorum

184,000 üye

...