0 oy
507 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (3 puan)
23.haftadayım haftaya kontrole gittigimde şeker ölçümü yapıcaz dedi doktor. 

Şeker yüklemesi yapıp test yapıyorlarmış, yaptıran veya gerek duymayıp yaptırmayan bir sorun yaşayan var mı iyi bir şey olmadıgını duydum çünkü. Yaptırmalımıyım.
Gebelik haftası 23

10 Cevap

0 oy
(645 puan)
Ben yaptırdım. Zaten o verdikleri içecek başlı başına berbat. Aklıma geldi tadı midem bulandı. Zararlı diyorlar bakalım daha karar vermedim bu gebeliğim de yaptırıp yaptırmayacağımı. 
-Reklam-
0 oy
(660 puan)
Benim üçüncü gebeligim ilkinde yaptırdım ikincide yaptırmadım üçüncüde yaptırdım drum ısrar etti biraz suyu fazla benimde kilom olduğu için ama çıkmadı.Senin kararın canım..
0 oy
(154 puan)
Doktorunuz gerekli görüyorsa  tabiki yaptirin.sekeriniz varsa diyet yaparsiniz bilmeden bebise zarar gelmesin.benim 3. Ayimda saptadilar 4 aydir diyet yapiyirum ve insulin kullaniyorum
0 oy
(1,283 puan)
İlk çocuğumda yaptırdım. On tane doğursam onunda da yaptırırım. Ki doktorum ve eşi ikiside kadın doğum doktoru. İki evlatlarında da yaptırmışlar. Gebelik şekeri çok tehlikeli. Hem gebeliği hem de doğum sonrasını etkileyecek bir şey  Erken doğumu bile tetikleyebilir. Korkulacak veya kötü olan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Aksine şeker varsa bunu bilip tedbir almanın nesi kötü olabilir ki? 
0 oy
(779 puan)
Ben yaptırdım canım benim doktorum kesinlikle yaptırmanı tavsiye ederim dedi yaptırdım şeker açısından çok önemli 
0 oy
(124 puan)
Doktorun yaptırmanı tavsiye ederse yaptır bir bildiği vardır çünkü bende yaptırdım doktoruma yapıcak mıyız dedim ben yaptırmadan tarafım dedi ve yaptırdık sen doktorunu dinle kimseyi degil herkes farklı birşey söyler cünkü zaten basit bir işlem 
0 oy
(785 puan)
İlk gebeliğimde yaptırdım bu gebeliğimde de doktorum çağırdı yaptırmak için. Ben her ihtimale karşı yaptırıyorum. Bu gebeliğimde biraz fazla kilo aldım. İnşallah sorun yaşamam. 
0 oy
(370 puan)
Ben yaptırmadım Dr da yapalım edelim demedi .
0 oy
(257 puan)
Bana iki kere yapmak zorunda kaldilar.  Bi sikinti yasamadim

 Dogum esnasinda seker yukselmesi veya dusmesini onlemek icin iyi bnce yaptir. Gebelik sekerin varmi diye bakiyolar benim bebegimin kilosu 2 hafta onden gittigi icin yaptilar  jersey normal cikti cok.sukur.
0 oy
(384 puan)
İlk hamileliğimde şeker yükleme yaptırmadım. Bir sorun da çıkmadı ama onun öncesinde normal kan sayımı yaptırın bakalım şekeriniz yüksekse doktorunuza danışın. Ben kan şekerim normaldi o yüzden yaptırmadım. 

İlgili sorular

655,046 soru

3,442,924 cevap

4,277,091 yorum

185,079 üye

...