0 oy
476 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (107 puan)
Selamun aleykum hanimlar ikinciye hamileyim ama acayip halsiz asla yerimden kalkacak takatim yok kizima zor bakiyorum ileride ne gbi zorluklar beni bekliyor bilgilemdirir misiniz cogu kisi bana kızın yazıkk ilgisiz kalacak sevgi gormeyecek diyo hayir onunla cok ilgilenicem cok sevicem asla onu ilgisiz birakmam diyorum hayr diyolar kucuk bebegin gelse kucukler sevilir ilgi kucuge gider diyo cok uzuluyorum kizima baktikca vicdan azabi cekiyorum :(

4 Cevap

0 oy
(61 puan)

Benim ilk gebeliğim ama ablam ve yengem üst üste hamile kaldılar yani ikinciye erkenden hamile kaldılar sizin gibi zorluğa gelirsek daha çok enerji harcicaksin bakmakta biraz zorlanicaksin sonuçta ikiside bebek kızın 1.5 yaşında filan olucak sen doğum yapınca senin açından zor olucak ama zamanla alışırsın ama şu güzelligi var ikisi beraber büyüyecekler  ve birbirlerine daha çok bağlı olacaklar bence daha çok sevecekler birbirlerini ne olursa olsun siz ikisinede sevginizi eksiltmeyin yeni dogucak olan bir süre anlamayacağı için kızınıza daha fazla sevgi gösterin ilk başta kıskançlık olmasın diye kız çocukları kıskanç ve nazlı olurlar biraz Rabbim kızınızı bağışlasın bebisinizi de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin:)

-Reklam-
0 oy
(702 puan)
Canım inan ki bende aynı psikolojideym. Kızım daha yeni 2 yaşına girdi doğum yaptğımda 2 buçuk olmayak ble nasl bakıcam bilmiorm. Öyle bi korku var ki anlatamam hatta ilk öğrendiğimde bunalıma ble girdim istemiyordum üstelik başka çocuk. Ama şmdi iyiym zaten bi temponun içindeyim bu tempo bitmeden diğeri gelicek ve ikisi bir büyücek aynı anda rahatlıcaz öyle düşün ben öyle yapıorm iyiym şmdi şükürler olsn. Çünkü insanlarn lafına bakarsan ağzı olan konuşuor malesef kötü tarafndan bakmamaya çalş. Banada kimisi çok güzel aynı anda büyücekler kurtulcaksn dio kimisi zor olcak dio bende öyle söyleyenlere kolay bşey yok hayatta şuandada zor zatn diorm napim
0 oy
(48 puan)
Bende aynı durumdayım canım oğlum 16 aylık kizıma hamileyim oda 19 haftalık bende öğrendiğimde çok ağlamıştım ama rahata ermeden ikisini birden büyütüp bi anda rahat etmek var işin sonunda Allah sabrını verir bi şekilde iyi yönlerini düşünüp bebeklerimize bütün sevgimizi enerjimizi vermemiz lazım sonuçta çok isteyip bebeği olmayan çok insan var oturup şükür etmemiz lazım Allah evimizi ikincisiyle neşelendiricek :)
0 oy
(1,649 puan)
Boş konuşan insanları neden takip üzülüyorsun ki canm. Neden çocuğun ilgisiz kalsın ki. Benim kızlarımin arasında 2 yaş var gayet de güzel büyüttüm ikisini de. Sadece sen biraz fazla yorulacaksin o kadar. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 430 göst.
0 oy
6 cevap 474 göst.
29 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gazelle12 (118 puan) sordu
0 oy
14 cevap 485 göst.

644,077 soru

3,401,831 cevap

4,229,099 yorum

182,142 üye

...