0 oy
668 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (242 puan)
Arkadaşlar Zonguldak'ta hangi kadın doğuma gidiyorsunuz??yardımcı olurmusnz?
Gebelik haftası 4

2 Cevap

0 oy
(48 puan)
Zonguldak mi ereğlimi ?
(242 puan)
Zonguldak
-Reklam-
0 oy
(43 puan)
Devlet hastanesinde Dr.Onur Dalay a gidiyordum,özel level Hastanesi'ne geçti ,oraya devam ediyorum .10 günlük izindeymiş bu sabah aradım .Ben memnunum.

İlk doğumumu 12 yıl önce Dr.Ferhat Tüfekçiyle sc yapmıştım .Ssvd yapmak istediğim için daha beni anlayacak doktor bulamadım .

Gebelik haftam 17+1 .
(242 puan)
Canm benm daha 4+3.ferhat beye gitmistim carsamba 409 su betam.dun sabah birde akşam leke gibi bişey geldi korktm açıkcasi acile gittim.yine Ferhat bey vardı çok sogukya biseyde sorulmuyo.aksam betam 3093 e yükselmiş baktı.lekelenmem oldu dedim yatirayim dedi hemen bende istemedim.progestan yazdı onu kullaniyorm.bugunde levele Sibel hanıma gittm yogundu.caraamba gel dedi bişey olurmuki korkuyorm canmm.betamda yükselmiş ama bilemedm.
(43 puan)
Beklemekten başka çareniz yok gibi duruyor .Bazen kimyasal gebelikte betahcg hızlı yükselir .Kanamanız devam ederse acile gidersiniz . İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bebeğinizi .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
28 Ağustos 2024 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Misc (36 puan) sordu
0 oy
2 cevap 74 göst.

684,062 soru

3,556,942 cevap

4,432,667 yorum

192,775 üye

...