0 oy
553 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (151 puan)
33. Haftaya geldik hanımlar sizde ne gibi değişiklikler var. Nasıl gidiyor hamilelik
Gebelik haftası 33

6 Cevap

0 oy
(80 puan)
33+2 yim çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik aynen devamım. Ama oturma kalkma filan baya agırlaştım.hazırlıkları yapıyorum işte. Sen de durumlar nasıl? 
(151 puan)
Oturma kalkma bende de öyle bi de yatarken sağa sola dönme azcık kaymak bile bayağı zor hale geldi :) Onun dışında ben de iyiyim çok şükür
-Reklam-
0 oy
(49 puan)
31+2 yim...bende durumlar iyi.sadece ara sıra mide bulantısı yaşıyorum.hiç kilo almadığım için rahat geçiyor ne şişme var nede ağırlaşma... Bir tek geceler uyuyamıyorum sağa sola dönmekden:)))
(151 puan)
Ben de pan kilo almadım ama bebiş kilo aldı heralde karnıma bir bakan bi daha bakıyor:) geceleri durum ben de de aynı :)
0 oy
(314 puan)

Bende 32 yim miğde sorunları canıma yetti nefes darlığı çarpıntı var sürekli hastane çantası hazırlıycm hiç gözüm almıyo valla allahtan öbür işleri halletmişim önceden hiç bi iş yapasım yok çok çabuk yorulur oldum :sleeping:

(151 puan)
Ben çantayı da hazırlamıştım . Benim de hiç bi şey yaparım gelmiyor yoruyor hemen bütün gün uzanıp yatıcam ama vücudum katılmasa hemen :)
0 oy
(660 puan)

32 haftayim bende iyi değil maalesef okadar dikkat etmeme rağmen covid testim pozitif :(

(660 puan)
Çok sağolun teşekkür ederimm
(660 puan)
Benim şikayetlerimin normal soğuk alginligindan bi farki yoktu fakat sonrasında bütün vucudum kemiklerim çok fazla ağrıdi agridan uyuyamadigim gunler oldu simdilerde biraz daha iyiyim
(151 puan)
Allah şifa versin iyileşmeye başlamaniz çok iyi
(660 puan)
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim iyi olmak zorundayım aslinda 2 tane daha evladim var onlarla ilgilenecek kimsem yok mecburum.
(151 puan)
İste o yüzden cennet annelerin ayaklarının altında anne olmak çok farklı çok güzel bir şey tabi sizin gibi kıymetini bilen analigin hakkini verenler icin Rabbim acil şifalar nasip etsin inşAllah
0 oy
(105 puan)
Kaburgalarım batıyor sanki ayaklarıyla diriyor, midem fenalarda, bazen kendimi nefes nefese buluyorum :)  sol tarafım dışında yatırmıyor bunlar dışında iyiyiz çok şükür :) 
(151 puan)
Kaburgalarınla ilgili bir durum hissetmedim sizinkisi dònmüş heralde benimki henüz baş pozisyonunu almadı sanırım ama ben de nefes nefese kalıyorum. Ben sag ve sola dönüyorum tabi kolay olmuyor bir taraftan diğerine donmek :)
(105 puan)
Baş geliş pozisyonda ama boşa duruyor sezaryen doğum olacak :)  evet ağırlaştıkça zorlaşıyor ayakkabımı bile artık zorlanıyorum :)
(151 puan)
Neden sezeryan siz mi özellikle Öyle istiyorsunuz
(105 puan)
Yok canım ilk doğumum sezeryandı ikincide sezeryan olacak o yüzden
(151 puan)
Anladım canım Rabbim kolaylıklar versin doğumlarımıza
(105 puan)
Amin inşallah canım
0 oy
(199 puan)
bende bel ağrısı oluyor  mide bulantısı yatarken  sağa sola dönememe  durumlar böyle 
(151 puan)
Ben daha cok kalca ağrısı cekiyorum bir kramp giriyor kalcama anlatamam. Mide bulantısı pek yaşamıyorum galiba bebek aşağıda diye
(199 puan)
rabbim bütün annelerimizi kolay kurtarsın inşallah
(151 puan)
Amin inşAllah

İlgili sorular

650,902 soru

3,426,852 cevap

4,259,305 yorum

183,966 üye

...