0 oy
540 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
düzenledi

Səlam ki

imagekizlar geçen ayın 16 menstrasyon olucakdim olmadı sonra 23 test etdim 2 çizgi cikdi çox sevindim ogunden bugünə 3.4 defa test etdim 2 cizgi guzeldi bugün etdim bu hər ikisini böyle çıkdihamiləliyim defam etmiyormu? Bana yardım edin. Doctora gitmedim çünki çok korkuyorum bana bir fikir bildirin bu testlər nasıl biri kotu cikdi biri iyi cikdi hangisine inanım ? Normalde 8 haftalik olmuşum.arasira bulantim var karnimda ağrılar oluyor. Göguslerim ağrıyor şiş gibi. 8 haftalik da nasıl oluyor ? 

Gebelik haftası 8 hafta olmalıdır ama bilmiyorum

6 Cevap

0 oy
(101 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Hamilesin canım 
(40 puan)
Canım mənim çox gözəl sözlərdi təşəkkür edirəm o çəkdiyin misallar elə hərgün aglimdadi hemiwe Allahı düşünmüşəm həmişə bununla özümə tesseli vermişəm hər zaman Allahdan arzum isdeyim budurki hamiləliyim. Sona kimi uğurlu olsun sağlam qüsursuz övlad bəxş etsin bizə qız oğlan fərqi qəti etmirəm bircə sağlam övlad isdiyirəm.inanirsan bacım belə baxma deməyime ailəmə yoldaşıma anama vs olara mən verirəm teselli uwaga görə mən hər zaman hər şeyə görə wukur etmişəm hər 2 hamiləliyim də Allahdan bunu isdedim ki əyər qüsurlu ovladim olacağa vəya böyüdükcə hamiləliyim yarımçıq arzularım qalacafsa indidən allahım bu hamiləliyə son qoy hər 2 hemileliyim eyni səbəbi məlum Olmadan dayanıb.inan bacım. Gecə gündüz Allahdan bir işarət isdiyirəm mənə yuxuda desin ki hamiləliyim yaxwidi yoxsa Bow hamilelikdi. Çünki evdəkiləri bowbowna ümidlendirmek isdemirəm evdəkilər uje uşağ əşyalarına baxır deyirəm telesmiyin bəlkə aybaşı pozuntusudur nəolsun test gosderir hamı deyir məneki niyə pis fikirlisen yaxwi şeylər düşün mən ürəyimdə düşünürəm yaxwi şeylər insanlar qarşısında özümü xoşlamıram sındırım kimsə mənə görə dərd çəksin. Ürəyimdəkiləri allahım bilir. İnşəallah qismətidi allah isdese saxliyar isdemese saxlamaz.
(1,149 puan)
He bende eynen senin kimi  camaat mene teselli vermekden men vermisem :) tersine. İçimden bezn kecibki deyimki  siz mene demelisiz bu sözleri men size yox:). He birde  mende basqasini yaninda  teselli verici sözler deyirdim  öz içimde yasiyirdim  acimi. Hamida ele bilirdiki men dogurdanda  vecme olmuyub:). Daha demiyiblerki men  acini en cox çeken olmusam.  Rebbime sükürler olsun o günler qaldi arxada. Sende inseallah her sey ysxdi olar  sixma üreyni. He birde  men birdefe gecikmisdim  test elememisdim deyesen evde test yox idimi neyse gece yatanda Allahima ürekden dua eledimki  Allahim hamileyemse yuxuda bir isaret ver. İnanirsan yuxuda gördümki xestelenmişem. Sehed durub baxdim qan zad yox idi. Abedden sonra xestelenmisdim .
(40 puan)
Salam Canım bu gecə dua elədim yatdım yuxuda bir uşağ görürem ətrafımda qohum tanışlar var soruşuram bu uşağ kimindi heçkim. Cvb vermir mənə hamı birbirne baxır xoşum gəlir uwagdan nəbilim qurban olum Allaha birdə qoyun görmüşəm oda yaxwidi mənası ir video paylaşacam baxarsan bugün səhər elədim test
(1,149 puan)
He senindide ona göre camaatda casbas qalibki ne danisir bu öz usaqin sorsurki kimindi bu :))). He qoyun bereketdi xeyre yozulur. Allahin kömeyile bebisini sagliqla qucuna alacaqsan.
(1,149 puan)
Kiz videonu paylasdin? Görmedime. Postun basliqini de  baxim.
-Reklam-
0 oy
(267 puan)
Hamilesin cnm Dr git bence ikisinde de çıkmış 
0 oy
(136 puan)
Hamilesin hayırlı olsun biri erken gebelik testi olduğu için daha koyu değeri daha açık önemli değil çizgi var sonuçta 
(40 puan)
Hər iki test bugün etdim biri sabah etdim acik renk olanı tünd rəng olanı şimdi yapdım.
(136 puan)
Erken gebelik testi olduğu için idrarı daha fazla algılayabiliyor var canım sen yine kan ver hayırlısı olsun inş
(1,149 puan)
Canim bos ver testin xetlerinin rengini esas odur iki xet cixib. Sabah ged uzi olun üreyin rahat olsun
(40 puan)
Yaxwi xəbər çıxsa burda paylaşıb sizə bildirəcəm
(1,149 puan)
İnseallah cnm.
0 oy
(282 puan)
Canim gozun aydin teste gore hamilesin hayırlı olsun rabbim korusun yavrularimizi hepimize sag salim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin 
0 oy
(1,426 puan)

Hamilesin benim testim gibi tam

image

(40 puan)
Canım sən nə zaman an bildin hamilə olduğunu kac haftalik sin? Bu testi nezaman yapdım?
(1,426 puan)
Adetime 2 gün vardı şuan 6+3  um değerim o zaman 300 dü testten 1 gün sonra kan vermistim
0 oy
(1,203 puan)
Gayet belli canım var gebelik gözün aydın bı kan ver bence ihmal etme korku bı yere kadar bebeğini de riske atma 
(40 puan)
Amin inşəallah

İlgili bir soru bulunamadı

653,912 soru

3,438,685 cevap

4,272,173 yorum

184,769 üye

...