0 oy
358 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (99 puan)

Merhabalar yumurtlama dönemini takip ederek çocuk düşünüyorduk, reglimi 3 gün geçti. 3 gün önce beta testi verdim ve negatif çıktı ama ben bütün belirtileri yaşıyor gibiyim. Sürekli halsizlik uyku hali devamlı olan ağlama hissi ve göğüs ağrısı ile birlikte bel ağrısı sırt ağrısı   bu şekilde olup testi negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı lütfen bana fikirlerinizi söyleyin. Zamanınızdan aldım hakkınızı helal edin. 

3 Cevap

0 oy
(571 puan)
Psikolojik bence hamilelikte ne kadar şey varsa yazmışsınız bir aşermediğiniz kalmış
-Reklam-
0 oy
(1,803 puan)
Bunlar psikolojik oluyor canim cok yasadım bunu ben istemıyorum dedıgım hafta hamıle kalmısm ve koca ayda bir kez ilişkimiz olmustu dusun artık gerisini kafana taktıkca olca varsada olmuyor 
0 oy
(80 puan)
Ben testlerimin negatif çıkmasından 20 gün sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Bu sürede hiç adet görmedim.duzenli aralıklarla kan testi vermeye devam edin  daha sonra doktora gitmeniz daha sağlıklı olacaktır negatif çıksa bile. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
4 Temmuz 2024 Hamile Kalamama kategorisinde Seher L (288 puan) sordu
0 oy
5 cevap 635 göst.
+1 oy
1 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.

1,445,675 soru

23,750,426 cevap

314,751 kullanıcı

...